Rapporter för grafik och skyltar

  • Du känner pressen och konkurrensen är hård, men du kan lita på 3M. Oavsett om du gör din första helfoliering av en bil eller är en ärrad veteran som har sett och gjort allt har vi de resurser du behöver för att få verksamheten att växa.

  • Foliering av fordon, fordonsgrafik och väggfoliering efterfrågas allt mer, vilket innebär att det här är ett perfekt tillfälle att lägga grunden för en marknadsförings- annonseringskampanj. Låt den här resursen bli en guide för hur du kan använda digital marknadsföring effektivt och hur du bäst utvecklar den till en strategi för att få din folieringsverksamhet att växa.

  • För att en folieringsverksamhet ska bli framgångsrik måste den bli lönsam och fortsätta att vara det. Hur hittar du den gyllene medelvägen mellan kostnaden för wrapfolier och att erbjuda konkurrenskraftiga priser för att attrahera och behålla kunder? Vilka produkter ger bäst avkastning på investerat kapital? Läs vidare!

  • Skrivaren kan avgöra hastigheten, volymen och slutkvaliteten på de projekt du tar dig an i din folieringsverksamhet. Den är mer än bara ännu en maskin. Din digitala skrivare är en nödvändig förlängning av ditt arbete. Upptäck de tips och trick du behöver för att dina projekt ska gå smidigt och dina grafikutskrifter ska bli perfekta.