Grafik till utryckningsfordon

Folier till utryckningsfordon

Hitta grafiktillverkare

För utryckningstjänster är det väldigt viktigt att synas.

När sikten är dålig är det ännu viktigare att utryckningsfordon på uppdrag syns på vägen. Du kanske arbetar med fordonsbärgning, utför vägunderhåll eller hjälper allmänheten i samband med olyckor eller nödsituationer? Då spelar säkerheten för såväl utryckningsfordon som andra förare en avgörande roll.

3M:s reflekterande material kan spela en avgörande roll under förhållanden med dålig sikt och ogynnsamma väderförhållanden. De garanterar att utryckningstjänster kan fokusera på att lösa problem i stället för att orsaka dem.


Tillämpningar

 • Reflekterande material

  Reflekterande material

  Reflekterande material gör att ditt fordon syns både dag och natt. Fordon som syns är säkrare. Detta är särskilt viktigt när det gäller fordon som färdas i hög fart, har tung last eller som regelbundet stannar på högtrafikerade vägar eller motorvägar. Fordonsmarkeringar som ger hög synlighet är A och O när det handlar om att säkerheten för alla trafikanter.

  Reflekterande produkter


Hitta en certifierad och godkänd grafiktillverkare nära dig.

Med så många produkter och möjligheter att välja mellan, hitta exakt vad du behöver kan vara en utmaning. Men det finns en genväg: Prata med en 3M grafik och skyltning specialist och få experthjälp om rätt produkt för dig.

Videoklipp

Bildgalleri utryckningsfordon

 • 3M-utryckningsfordon
  Dec 1, 1901
 • 3M-utryckningsfordon

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-utryckningsfordon

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-utryckningsfordon

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-utryckningsfordon

   

  Dec 1, 1901

Om grafik till utryckningsfordon

Synlighet har avgörande betydelse för ambulanser, polis- och brandbilar. Genom användningen av högreflekterande märkning skyddas både utryckningspersonalen och deras fordon. Fordonsmarkeringar som ger hög synlighet är A och O när det handlar om att säkerheten för alla trafikanter.