Grafik till båtar

Grafik till båtar

Hitta grafiktillverkare

Vatten är inget hinder för fantastisk grafik.

Båtar är stora canvas för både ägare och annonsörer. Båtägare har en lång tradition av att anpassa sitt vattenfordon med ett personligt namn. Nu kan båtägare även använda 3M:s beprövade material och garantier för att anpassa båtens utseende och få friheten att skapa en mer effektfull och iögonfallande design som passar till båtens namn. Båtar kan även förses med företagslogotyper och reklamgrafik utan att man behöver oroa sig över att vattnet skadar grafiken. Och om båtens interiör behöver fräschas upp kan 3M:s interiörfinishfolier ge kabyssen ett helt nytt utseende.


Tillämpningar

Rikta blickarna mot din båt med 3M:s printbara grafiska material.

 • 3M:s grafik kan användas för at förmedla ett budskap, visa upp en logotyp eller bara skapa en effektfull design och användas till allt från tävlingsbåtar till turist- och privatbåtar. 3M:s grafik är lämplig för användning på båtens exteriör och du behöver inte oroa dig över att den ska flagna, blekna eller bli bubblig.

  Produkter inom exteriörgrafik

 • Material avsedda för inomhusrestaurering av båtar måste ha mycket hög flambeständighet och hög beständighet mot väta, smuts och slag. 3M™ DI-NOC™ arkitektursfolier uppfyller samtliga dessa krav och är en idealisk och innovativ lösning för snabb restaurering av båtar.

  Produkter för inomhusrestaurering


Hitta en certifierad och godkänd installatör nära dig.

Med så många produkter och möjligheter att välja mellan, hitta exakt vad du behöver kan vara en utmaning. Men det finns en genväg: Prata med en 3M grafik och skyltning specialist och få experthjälp om rätt produkt för dig.

Videoklipp


Bildgalleri båtar

 • 3M-båt
  Dec 1, 1901
 • 3M-båt

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-båt

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-båt

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-båt

   

  Dec 1, 1901

Om grafik för båtar

3M:s vinylfolier kan förändra utseendet på din båt. Du kan helfoliera båten med grafik för att dra uppmärksamhet till ditt namn, din logotyp eller din grafiska design.