Grafik för flygplan

Grafik till flygplan

Hitta grafiktillverkare

Rikta blickarna mot ditt flygplan med 3M:s grafiska material.

3M:s lösningar inom grafiska material kan hjälpa varumärken i flygindustrin att sprida information om nya dotterbolag, tjänster eller rutter, eller att genomföra reklamkampanjer och visa upp annonser. 3M:s grafik är slitstark, ser fantastiska ut och håller hög kvalitet. De har provats ut och testats specifikt för flygindustrin.


Tillämpningar

 • Flygplan färdas under de mest krävande förhållanden. Iskalla temperaturer och höga höjder är inte något problem för 3M:s grafiska material. De har utvecklats och tillverkats specifikt för att kunna bevara både kvalitet och hållbarhet under alla tänkbara miljöförhållanden.

  Produkter inom flygplansgrafik

 • Flygwraps är inte begränsade till stora, kommersiella flygplan. 3M har hållbara folier av hög kvalitet till alla typer av flyg. På så sätt kan du enkelt förmedla ditt budskap till den målgrupp som kommer i kontakt med fordonen. Helikoptrar utgör ett unikt kommunikationstillfälle.

  Produkter inom helikoptergrafik


Hitta en certifierad och godkänd installatör nära dig.

Med så många produkter och möjligheter att välja mellan, hitta exakt vad du behöver kan vara en utmaning. Men det finns en genväg: Prata med en 3M grafik och skyltning specialist och få experthjälp om rätt produkt för dig.

Videoklipp


Bildgalleri flyg

 • 3M-flyg
  Dec 1, 1901
 • 3M-flyg

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-flyg

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-flyg

   

  Dec 1, 1901
 • 3M-flyg

   

  Dec 1, 1901

Om flyggrafik

3M:s vinylfolier kan förändra utseendet på ditt flygfordon. Flygplan och andra flygfordon kan helfolieras för att sprida ditt budskap till en av världens mest upptagna och mobila målgrupper.