Varning

Varning

Ogiltig konfiguration hittades. Kontakta administratören.

 
Varning

Varning

Ogiltig konfiguration hittades. Kontakta administratören.

 
Fordons- och transportgrafik

Grafik till Fordon.

Sprid ett budskap med 3M:s fordonsgrafik.

Hitta grafiktillverkare

Varför ska du använda grafik på din rullande reklamtavla?

Det blir allt vanligare att företag använder fordonsgrafik för att sända ut sitt budskap och dra nytta av detta för reklam och varumärkesprofilering. Förstklassig applicering är väldigt viktigt när du ska skapa hållbar fordonsgrafik. 3M erbjuder lösningar för grafik till fordonsparker, grafik till bussar, lastbilsreklam, grafik till järnväg och grafik till spårvagnar, ja hela vägen till fartygs- och till och med flygplansgrafik.


Tillämpningar

 • 3M har folier och grafik till alla användningsområden, oavsett om det gäller en hel flotta med företagsbilar eller din egen privata bil.

  Mer information

 • Det är enklare att använda din lastbil som reklampelare för ditt varumärke om du tar hjälp av 3M:s grafik.

  Mer information

 • Rikta blickarna mot din båt med 3M:s grafik. Du kan enkelt styla din egen båt eller lägga till sponsorers logotyper i trygg förvissning om att 3M:s grafik håller även på vattnet.

  Mer information

 • Med 3M:s grafik blev det precis lite enklare att förvandla ett tågsätt till en rullande reklamtavla. Vi kan till och med hjälpa dig att skydda grafiken från graffiti och skador.

  Mer information

 • 3M:s reflekterande grafik ser till att alla viktiga samhällstjänster levereras säkert även nattetid.

  Mer information

 • 3M:s grafik skapar slagkraftiga designer som väcker uppmärksamhet bland flygresenärer.

  Mer information


Hitta en certifierad och godkänd grafiktillverkare nära dig.

Med så många produkter och möjligheter att välja mellan, hitta exakt vad du behöver kan vara en utmaning. Men det finns en genväg: Prata med en 3M grafik och skyltning specialist och få experthjälp om rätt produkt för dig.

Videoklipp


Om fordonsgrafik

3M:s vinylfolier till fordonswraps kan förändra hela fordonsparkens utseende. Fordonsparker med bilar och skåpbilar kan helfolieras för att sprida ditt budskap till kunderna även i farten. Det är enkelt att helfoliera fordon med 3M:s grafik.