Ljusskyltar

Ljusskyltar

Dra blickarna till dig med 3M:s ljusskyltlösningar

Hitta grafiktillverkare

Allt ljus på dina skyltar med 3M:s ljusskyltprodukter.

Förstklassig grafik och belysning i fulländad förening – när det gäller bakbelysta skyltar kan du räkna med att 3M har allt du behöver! Det välkända och beprövade sortimentet rymmer allt från genomlysningsbara, grafiska folier och ljusbehandlingsfolier till flexibla substrat.


Tillämpningar

  • Prestanda, kvalitet och hållbarhet. Rikta strålkastarna mot ditt budskap eller företagsnamn med hjälp av 3M:s ljusskyltprodukter.

    Ljusskyltprodukter

  • Flexibla underlag av hög kvalitet ger ett brett användningsområde när du ska skriva ut eller dekorera med utvalda 3M-folier och skapa utom- eller inomhusgrafik till skyltar, fasader eller soltak.

    Produkter inom flexibla underlag

  • Innovativa ljushanteringsfolier från 3M som hjälper dig att styra ljusstyrkan när du ska skapa skyltar, upplysta fasader och kanalbokstäver med hög visuell effekt och optimal prestanda.

    Ljushanteringsfolier


Hitta en certifierad och godkänd grafiktillverkare nära dig.

Med så många produkter och möjligheter att välja mellan, hitta exakt vad du behöver kan vara en utmaning. Men det finns en genväg: Prata med en 3M grafik och skyltning specialist och få experthjälp om rätt produkt för dig.

Videoklipp


Om ljusskyltar

3M:s ljusskyltlösningar är hållbara och tillförlitliga vid användning till utomhusskyltar. 3M har lösningar för alla skyltningsbehov.