Grafik för golv & trottoarer

Grafik för golv & trottoarer.

Sprid ett budskap med 3M:s golv- & trottoargrafik.

Hitta grafiktillverkare

Gör intryck även under sulorna.

3M arbetar ofta med olika varumärken för att skapa framgångsrika reklamkampanjer för butiker på trottoarer utomhus och gångytor inomhus. Tack vare vår beprövade och testade teknik kan du enklare förverkliga kreativa lösningar som ”rumsteman” i tid – och med säkerheten i främsta rummet.


Tillämpningar

  • Gör intryck även under sulorna med 3M:s golvgrafikfolier. Du behöver inte oroa dig över att gående ska slita ner eller förstöra grafiken, eftersom 3M.s golvfolier är hållbara och av mycket hög kvalitet.

    Produkter för golvgrafik

  • Vill du sprida ett budskap till trafiken på ovanliga platser eller förvandla ett gångstråk till något alldeles extra? Med 3M:s grafikfolier för trottoarer får du kvalitet och hållbarhet som du kan lita på.

    Produkter för trottoargrafik


Hitta en certifierad och godkänd grafiktillverkare nära dig.

Med så många produkter och möjligheter att välja mellan, hitta exakt vad du behöver kan vara en utmaning. Men det finns en genväg: Prata med en 3M grafik och skyltning specialist och få experthjälp om rätt produkt för dig.

Videoklipp


Om grafik till golv och trottoarer

3M:s grafikfolier till golv och trottoarer är en spännande möjlighet att skapa iögonfallande grafik på ovanliga platser.