Grafik för byggnader & väggar

Grafik till byggnader och väggar.

Visa vad du står för med 3M:s grafik för byggnader och väggar.

Hitta grafiktillverkare

Få saker väcker så stor uppmärksamhet som en byggnadswrap.

Det är stort, djärvt och oväntat. 3M:s grafikmaterial är hållbara och tillförlitliga och utskriftskvaliteten är av högsta klass – ett perfekt sätt att väcka liv i en byggnad. Har du en annons att visa upp, vill du dra blickarna till din företagslogotyp eller ska du renovera fasaden? 3M har garanterat en hållbar lösning av hög kvalitet till din byggnad.


Tillämpningar

 • Grafik för byggnader

  Din byggnad kan bli en reklamtavla i valfri storlek. Utnyttja husets potential genom att förstärka och förmedla ditt varumärke. Vi har väggrafiklösningar för både kort- och långsiktiga projekt, som fungerar på praktiskt taget alla underlag, även grova ytor.

  Produkter inom byggnadsgrafik

 • Renovering av byggnader

  Behöver du fräscha upp eller förnya fasaden på dina fastigheter? Med 3M:s arkitektoniska folier kan du skapa textur-, metallic-, glans- och marmoreringseffekter, så att byggnaden ser ny ut till en bråkdel av kostnaden.

  Folier till fastighetsrenovering

 • Ytfinish till interiörer

  Du behöver en snabb, exklusiv och effektiv renoveringslösning med enkelt och ekonomiskt underhåll efter installationen. Med 3M:s arkitektoniska & whiteboardfinish går det att förvandla alla ytor – allt ifrån mötesrum och receptionsdiskar till väggpaneler och hissinteriörer.

  Produkter inom interiörfinish


Hitta en certifierad och godkänd grafiktillverkare nära dig.

Hitta en certifierad och godkänd grafiktillverkare nära dig.


Videoklipp


Om grafik för byggnader och väggar

Helfoliera en byggnad för maximal effekt. 3M:s grafiska material kan även användas till strukturerade väggytor för att skapa en hållbar lösning av hög kvalitet utifrån dina kommunikations- eller renoveringsbehov.

Andra 3M-webbplatser
bCom
Följ oss
Ändra ort
Sverige - svenska