Massor av grafik till byggnader och väggar

Om dina kunder kan föreställa sig det, kan vi hjälpa dig att förverkliga det. 3M:s grafiska folier, väggfolier och laminat erbjuder enastående tillförlitlighet, användarvänlighet och möjligheter till kreativt arbete. De ger dig självförtroende att skapa magnifik och verklighetstrogen grafik för väggar och byggnader till i princip alla ytor, även underlag och tegelväggar med tydlig texturering. Oavsett hur stor eller häpnadsväckande designen är kommer du att imponera på kunderna och få dem att komma tillbaka efter mer.


Tillämpningsområden för byggnader och väggar

 • Folier för inomhusväggar
  Folier för inomhusväggar

  Förvandla släta inomhusytor till konstverk med 3M:s breda utbud av grafiska folier. Välj mellan allt från printbara folier och finisher till infärgade folier och mycket mer. Vi har allt du behöver för att skapa livfulla designer och göra ett oförglömligt intryck. När dina kunder erbjuder dig en canvas kan 3M:s grafiska folier hjälpa dig att förvandla den till ett mästerverk.

 • Grafik utanpå byggnader
  Grafik utanpå byggnader

  Blåst, snö och regn har inte en chans. Utmana naturens makter med 3M:s grafiska folier, som är specialdesignade för släta utomhusytor. Vi hjälper dig att hitta lösningar som förverkligar dina kunders vildaste och mest kreativa drömmar – oavsett om det gäller en målad vägg, ett marmorblock eller ett stycke rostfritt stål.

 • Grafiska folier för texturerade ytor
  Grafiska folier för texturerade ytor

  Låt inte lite tegel och murbruk stå i vägen för kioskvältargrafiken som garanterar att din kund väcker uppmärksamhet. 3M:s grafiska folier hindrar dig i alla fall inte. Vi erbjuder grafiska folier för både inom- och utomhusbruk, som passar som handen i handsken även på ytor med till synes omedgörlig struktur. Folierna konstrueras med grafiska tillverkare i åtanke, så monteringen går snabbt och effektivt.

 • Reflekterande folier för alla ytor
  Reflekterande folier för alla ytor

  Reflekterande folier behöver inte begränsas till skyltar och utomhusfoliering av byggnader. Hjälp dina kunder att öka synligheten för deras varumärke både dag och natt, inne och ute – genom att få dem att upptäcka möjligheterna. Sprid magisk lyster och tillför strålkraft till allt från glassfrysar till menytavlor. Oavsett var och när är 3M reflekterande folier alltid enkla att montera och gjorda för att hålla.


Väggfolier för alla tillfällen

 • När du kan trycka på allt från opak till reflekterande folie, ja till och med klar folie, blir möjligheterna att skapa grafik på väggar och byggnader som får kunderna att häpna närmast oändliga.

 • När du har lagt ner själ och hjärta i din senaste skapelse vill du vara säker på att den håller. Skydda väggfolier med 3M-laminat som ger grafiken det rätta utseendet – och behåller det.

 • Skapa dynamik i kundernas grafik för väggar och byggnader med hjälp av livfulla färger. Våra hållbara, grafiska folier är konstruerade för att skäras till i valfritt format och erbjuder en ekonomisk lösning som inte kräver laminat.

 • Stämning är allt – framför allt på arbetsplatsen. Få kunderna på gott humör med vanliga laminat och laminat med specialeffekter, som skapar en experimentell miljö genom dynamisk grafik för byggnader och väggfolier.


Beställ ett prov till ditt kommande väggfolieprojekt

Dina kunder är ständigt på jakt efter nästa coola grej – så det borde du också vara. Gör dig redo att imponera på dem genom att provköra våra produkter. Beställ ett prov och upplev väggrafik, byggnadsgrafik med mera på en helt ny nivå.


Jämförelse av produkter för byggnader och väggar


Hitta en väggrafikmontör

Du har skapat den perfekta bilden. Nu vill du hitta en erfaren foliemontör som snabbt kan få den på plats, med minimal påverkan på verksamheten och fantastiskt resultat. 3M:s diplomerade och utvalda foliemontörer är utbildade och ackrediterade och besitter enastående kunskaper, färdigheter och praktiska erfarenheter.

Bli proffs på montering av byggnads- och väggrafik på målade ytor med färger med låg halt av flyktiga organiska ämnen (VOC)

Foliemontörer upptäcker att grafiska folier inte fäster på väggar med samma tillförlitlighet som tidigare – ett utmanande och eventuellt också dyrbart problem. En del antar kanske att adhesivet i grafiska folier har ändrats, men i själva verket är det de nya och omarbetade färgerna med låg halt av flyktiga organiska ämnen som ligger bakom problemet.


Behöver du hjälp att hitta rätt produkter till grafik för byggnader och väggar?

Det finns oändliga möjligheter att kombinera grafik för byggnader och väggar som tar andan ur dina kunder – allt från opak till perforerad och transparent folie. Låt oss hjälpa dig att hitta den rätta produkten för att göra nästa projekt helt perfekt. Behöver du hjälp att hitta rätt produkt till ditt projekt?