enkel pelaruppbyggnad.

Enkla pelare

Vi har för dig sett till att stift - och pelaruppbyggnaden går snabbare, enklare och blir mer pålitlig med enbart 4 -steg där nya RelyX™ Fiber Post 3D glasfiberstift ingår.
 

Kliniska utvärderingar från Dental Advisor

Den mest avancerade lösningen för stift och pelare

Med NYA RelyX™ Fiber Post 3D glasfiberstift

 • En enkel lösning på en komplicerad procedur

  En enkel lösning på en komplicerad procedur

  Stift- och pelaruppbyggnad, eller rotkanalsuppbyggnad är mycket komplicerade restaurationer. Därför har vi utvecklat 3M:s Fiberpostsystem för att få det så enkelt som möjligt: dessa produkter kombineras för att göra det komplicerade okomplicerat. 3M:s lösning med stift och pelare har färre kliniska steg och gör proceduren för endodontiska restaurationer enklare för både dig och patienten, utan att tillförlitligheten påverkas. Så att du kan göra jobbet snabbare. Med endast fyra produkter.

  Av över 700 stiftplaceringar har 92 % av tandläkarna svarat att de är nöjda eller mycket nöjda med systemets totala förlopp. Särskilt de nya RelyX™ Fiber Post 3D-glasfiberstiften bedömdes som utomordentliga för deras enkla hantering, goda estetik och den signifikant förbättrade röntgenkontrasten. Kombinationen med det kliniskt beprövade cementet och enkla bulk fill-kompositerna ger dig en bekväm, snabb och pålitlig procedur, varje gång.

  Läs kliniska utvärderingar från The Dental Advisor>


 • Få samma pålitliga och höga bindningsstyrka som med adhesiva resincement, utan förbehandling. Automixsprutan och endospetsen är utformade för applicering av färdigblandat cement direkt ner i rotkanalen från botten och upp, utan några luftbubblor.

  Mer information (PDF, 968 kB)

  Se katalogen

 • Den sista generationens stift har koronal 3D-makroretention och en mikroporös yta för en stark bindning från rot till pelare. Den har utmärkt röntgenkontrast för bättre positionskontroll och hög böjhållfasthet vilket ger lägre risk för rotfraktur.

  TIPS: använd våra färgkodade borrar för bästa preparering i rotkanalen.

  Mer information (PDF, 736 kB)

  Se katalogen

 • Bygg upp din pelare runt stiftet och tandstrukturen med bara en applicering, utan extra primer. Denna välanvända adhesiv ger utmärkt bindningsstyrka och är tillförlitligt, i en lättanvänd flaska med vipplock.

  Mer information

  Se katalogen

 • Bulk Fill-kompositer är avsedda för att underlätta och göra det enklare vid posteriora fyllningar. De unika optiska egenskaperna och i kombination med den höga opaciteten, gör att du enkelt kan applicera i ett steg, bulk fill – upp till 5 mm – utan att äventyra det estetiska resultatet.

  Mer information

  Se katalogen


De största fördelarna med RelyX Fiber Post 3D

 • En enkel lösning på en komplicerad dentalprocedur

  – Högre mekanisk retention till pelaruppbyggnadsmaterialet tack vare koronala 3D makroretentioner.
  – Stark bindning i rotkanalen
  – Bättre kontroll av stiftets position med utmärkt röntgenkontrast
  – Mer estetiskt alternativ än metallstift.

  Läs kliniska bedömningar från The Dental Advisor>


 • Support

  Har du frågor eller kommentarer kring vår webbplats eller våra produkter? Kontakta vår kundtjänst online eller via telefon

  Kontakta oss >

 • Så här köper du

  Vi levererar våra produkter genom auktoriserade distributörer. När du handlar hos dem skyddas du av vår säkra leverantörskedja.

  Läs mer >

 • Dentalprodukter

  Ditt jobb blir enklare med vårt stora produktsortiment

  Se vårt produktsortiment >

 • Procedurer

  3M Oral Care främjar munhälsa genom innovativa lösningar som hjälper tandvårdsspecialister att lyckas kliniskt, professionellt och personligen

  Läs mer >