1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Etikettmaterial för matrisskrivare 3692-1802BDL+, Gul, 914 mm x 50 m

3M™ Etikettmaterial för matrisskrivare 3692-1802BDL+, Gul, 914 mm x 50 m

3M ID 7100174287
 • Utformad speciellt för tillämpningar med digital- och matristryck
 • Materialen finns i polyester, polypropen och halvstyv vinyl för hög livslängd och formbarhet
 • Utmärkt för olika typer av information och skrivbarhet
 • Urval av olika 3M akrylhäftämnen passar de flesta applikationer
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Utformad speciellt för tillämpningar med digital- och matristryck
 • Materialen finns i polyester, polypropen och halvstyv vinyl för hög livslängd och formbarhet
 • Utmärkt för olika typer av information och skrivbarhet
 • Urval av olika 3M akrylhäftämnen passar de flesta applikationer

3M ™ Dot Matrix Etikettmaterial är utformade speciellt för applikationer för datoravtryck, inklusive dotmatris / impact. Toppbelagda ansiktsmaterial från polyester till halvstyv vinyl är utmärkta för variabel information och handskrivbarhet. Ett urval av 3M lim passar märkningstillämpningar från lågtemperaturmiljöer och syrabeständiga batterimärken till dekorativa filmer och överlagringar.

Om du behöver ett häftämne med quick stick för såväl handskrift och som även fungerar i matrisskrivare, pröva 3M™ etikettfolie för matrisskrivare 7880. Vårt 7880-material av 58 mikron har ett unikt ytskikt för traditionell matrisutskrift men är också slitstarkt för utskrift av streckkodsetiketter. Det matta toppskiktet försämras inte av slitage, kemikalier, fukt och stora temperaturskillnader. Häftämnet fäster bra mot många olika ytor, däribland lågenergiplaster. Stark initial vidhäftning med snabbt hugg och hög fläkstyrka. Etikettmaterialet är UL-listat. 3M Högpresterande etikettmaterial finns som flera olika produkter. De har hög livslängd och vidhäftning, tål kemikalier från bilar och kan användas utomhus. Vissa produkter uppfyller UL/CSA och kan användas till utskrift i flexografi eller screentryck, liksom termotransfertryck, digital utskrift, bläckstråle, laser och matrisutskrift. Finns i olika material som polyester, polypropen, vinyl, papper eller syntet. På de enskilda produktdatabladen finns mer specifik information. Typiska användningsområden för 3M Högpresterande etikettmaterial är streckkodsetiketter, spårningsetiketter, etiketter för värmeöverföring, variabeldatautskrift, etiketter för varumärken och instruktioner, varningsetiketter, hållbara dekaler, ytskydd och maskering, överlaminering, UV-skydd, manipuleringsskydd, destruerbara etiketter, meddelandet VOID (ogiltig), bedrägeriskydd, laminering, sammanfogning och digital fönstergrafik.