1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Personlig skyddsutrustning
 4. Fallskydd
 5. Slutna utrymmen
 6. Davit-armar och -master
 7. 3M™ DBI-SALA® Davit-system med lång räckvidd och hög kapacitet för slutna utrymmen, 8000119

3M™ DBI-SALA® Davit-system med lång räckvidd och hög kapacitet för slutna utrymmen, 8000119

 • Artikelnummer 8000119
 • 3M-produktnummer 8000119
 • 3M ID 7100313960

Korta och långa armar/offset-davit-armar, nedre mast och kompletta system

Integrerad 22 kN (5 000 lbs) mastförankringspunkt

Fallskydd klassat i alla offset-Davit-mastpositioner

Visa fler detaljer
Totalhöjd (metrisk) 600 mm
Produkttyp Davit Hoist System

Detaljer

Höjdpunkter
 • Korta och långa armar/offset-davit-armar, nedre mast och kompletta system
 • Integrerad 22 kN (5 000 lbs) mastförankringspunkt
 • Fallskydd klassat i alla offset-Davit-mastpositioner
 • Kombinera med en eller två nedre mastförlängningar
 • Inbyggd sekundär förankringspunkt för fallskydd
 • Inbyggda primära och sekundära trissor
 • Spärrhake och justering av knoppstil
 • Lättviktig och hållbar aluminiumkonstruktion
 • Använd med 3M™ DBI-SALA® HC Flyttbara och permanenta baser av hög kapacitet

3M™ DBI-SALA® Davit-system av hög kapacitet är designade för tillämpningar för ingång/evakuering i slutna utrymmen. Davit-armen är konstruerad av lättviktsmaterial inklusive höghållfast aluminium. Davit-armen är svängbar för enkel räddning och kan justeras när det finns begränsat med utrymme ovanför. Davit-armen justeras för att passa många standardingångar. Många andra flyttbara och fasta baser finns tillgängliga för att passa alla behov på arbetsplatsen.

Använd 3M™ DBI-SALA® Davit-arm med 3M™ DBI-SALA® Davit-bas som en del av ett räddnings- och arbetsstödssystem i slutna utrymmen. Davit-systemet är huvudsakligen konstruerat i specialmatat aluminium och har en ytfinish som består av en blandning av Hi-Viz-grönt och blanksvart pulverlack. Systemet har en modulär design, så att det enkelt kan tas isär i mindre delar för smidig transport och förvaring. Den modulära designen möjliggör dessutom sömlösa byten mellan Davit-armsystem med lång och kort räckvidd. Davit-armens höjd och räckvidd kan båda justeras och låses säkert på plats med hjälp av sprintar fästa i justerbara linor för smidig hantering. Tack vare den nya designen går höjdjusteringen av Davit-armar dubbelt så snabbt än med tidigare 3M™ DBI-SALA®-modeller. Fyra oberoende förankringspunkter är tillgängliga och certifierade för fallskydd enligt EN795:2012. Erbjuder fallskydd för upp till två användare på högst 140 kg vardera och uppfyller kraven i CEN/TS 16415:2013. Kapaciteten vad gäller materialhantering möjliggörs genom att produkten uppfyller kraven i maskindirektivet 2006/42/EG för manuella liftar. Kapaciteten garanteras upp till 205 kg på mobila baser och 340 kg på fasta baser, förutsatt att lämpliga enheter är rätt utrustade. Produkten kan även användas till räddningsinsatser och uppfyller kraven i EN1496:2012 vid användning med lämplig räddningsutrustning från 3M. Alla 3M™ DBI-SALA® Davit-baser med hög kapacitet är konstruerade för användning med 3M™ DBI-SALA® Davit-master med hög kapacitet. Tillsammans bildar de ett perfekt räddnings- och arbetssystem för slutna utrymmen. När det gäller inträde/räddningsinsatser i slutna utrymmen är det väldigt viktigt att utrustningen fungerar snabbt och perfekt. 3M har ett omfattande utbud av räddnings- och evakueringssystem baserat på flera decenniers beprövat arbete ute på fältet.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.