1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Handhållna slipverktyg
 5. Handdynor
 6. Scotch-Brite™ Handklots 7448+, 158 mm x 224 mm, S UFN, Grå

Scotch-Brite™ Handklots 7448+, 158 mm x 224 mm, S UFN, Grå

 • Artikelnummer PN07448
 • 3M-produktnummer 7448+
 • 3M ID 7100182555
 • UPC 54046719772716,04046719781904,04046719772711

Ultrafin finisharbete som utkonkurrerar stålull

Effektivt för rengöring, beredning, preparering eller finisharbete av metall, trä, plast och komposit

Presterar som stålull av grad 00 utan att trasas, rosta eller splittras

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Ultrafin finisharbete som utkonkurrerar stålull
 • Effektivt för rengöring, beredning, preparering eller finisharbete av metall, trä, plast och komposit
 • Presterar som stålull av grad 00 utan att trasas, rosta eller splittras

Scotch-Brite™ ultrafin handdyna 7448+ är konstruerad för konditionering av metallytor samt förberedning för målning. Till skillnad från fin stålull så skadas våra dynor inte under användningen, rostar inte eller ger ifrån sig små metallspån. De är mjuka och varar länge.

Vår Scotch-Brite™ ultrafin handdyna 7448+ används istället för stålull till ytbehandling av metallytor samt förberedning för målning. De grå dynorna är konstruerade för att kunna användas renare och längre än stålull. Till skillnad från stålull skadas de heller inte under användningen, rostar inte eller ger ifrån sig små metallspån. Scotch-Brite ultrafina dynor är fyllda av ett tätbelagt slipmedel av kiselkarbid, en mycket vass syntetisk mineral som vanligen används i arbeten med lågt tryck vid t.ex. målningsförberedelse. Genom partiklarnas täta beläggning blir slipningen jämn under dynans hela hållbarhet och mineralerna brister snabbare än aluminiumoxid vilket ger en utmärkt finish. De är konstruerade för att vara lätta att använda, nå in i trånga hörn och detaljerade ytor, utan att ändra form på basmaterialet. Använd till rengöring, slutslipning och polering utan att du behöver justera, vända på eller byta dyna emellan. Som ett komplement i verktygslådan kan våra flexibla handdynor användas manuellt, tillsammans med en arkhållare, eller köras på en planslip för snabbare avverkning av större ytor. Scotch-Brite-slipprodukter för professionell användning är unika ytkonditioneringsprodukter som består av slipmedel integrerat i fibernylon. Genom att kombinera slipmedel med fibrer skapas ett slipande system som ger ett jämnt resultat under dynans hela hållbarhet. Materialet av öppen väv håller sig kallt och blir inte igentäppt. Genom att nylonfibrerna inte får så mycket beläggning så behålls slipmineralernas höga effekt.

Föreslagna användningsområden
 • Använd till rengöring, beredning, preparering eller finisharbete av metall, trä, plast och komposit

Resurser

Relaterade produkter

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist