1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Termotransfer Etikettmaterial 7876EC, Transparent, Bredd 1500 mm, Varierande mått

3M™ Termotransfer Etikettmaterial 7876EC, Transparent, Bredd 1500 mm, Varierande mått

3M ID 7100104683
 • Utmärkt temperatur- och kemikaliebeständighet
 • Ytbeläggning för termotransferutskrift ger också bättre fäste för bläck
 • Godkänt av UL och cUL
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Utmärkt temperatur- och kemikaliebeständighet
 • Ytbeläggning för termotransferutskrift ger också bättre fäste för bläck
 • Godkänt av UL och cUL

3M™ Polyesteretikettmaterial för termotransfer 7876EC är vår etikettserie av 50 mikron, högblank transparent polyester med 46 mikron akrylhäftämne på en 65 g/m2 dubbelsidig komprimerad högblank pappersliner. Vårt etikettmaterial som är beständigt mot kemikalier och UV-ljus är godkänt av UL och cUL.

Stark vidhäftning på olika slags material, t.ex. högenergiplaster och metaller, får du med 3M™ Polyesteretikettmaterial för termotransfer 7876EC. Vår etikettserie med 50 mikron har en ytbeläggning för termotransferutskrift som också ger bättre fäste för bläcket vid traditionella typer av tryckning. Ytfilmen av polyester har bra termisk stabilitet och slitstyrka i tuffa miljöer. Limmet 350E fäster bra på en rad material, t.ex. plaster med hög och låg ytenergi, metaller, målad metall och pulverlack. Beläggningen med vikten 46 mikron ger stark vidhäftning mot strukturerade ytor. En 65 g/m2 dubbelsidig komprimerad högblank pappersliner ger jämn stansning och är lätt att applicera. UL och cUL-listat.