1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Termotransfer Etikettmaterial 7777, Vit , Bredd 1372 mm, Varierande mått

3M™ Termotransfer Etikettmaterial 7777, Vit , Bredd 1372 mm, Varierande mått

3M ID 7100072934
 • Mycket hög fläkstyrka på material med hög ytenergi och släta material med låg ytenergi
 • Ekovänligt alternativ till lösningsmedelburna akrylhäftämne
 • Mer bläckreceptivt
 • Högre temperaturbeständighet än tvåkomponentsepoxilim
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Mycket hög fläkstyrka på material med hög ytenergi och släta material med låg ytenergi
 • Ekovänligt alternativ till lösningsmedelburna akrylhäftämne
 • Mer bläckreceptivt
 • Högre temperaturbeständighet än tvåkomponentsepoxilim

3M™ Etikettmaterial för värmeöverföring 7777 är vårt material med 66 mikron vit polypropenytbehandling och ett 23 mikron permanent akrylhäftämne på en 81 g/m2 superglättad liner. Ytbehandlingen är kritvit med hög opacitet. Det är godkänt av UL och CSA.

För universell utskrift av streckkoder använder du 3M™ Etikettmaterial för värmeöverföring 7777. Vårt etikettmaterial utgör en perfekt balans mellan pris och produktkvalitet. Det har en behandlad film som är bläckreceptiv och är godkänt av UL och CSA. Akryllimmet är ett miljövänligt alternativ till lösningsmedelsburna akrylhäftämne och idealiskt för universellt bruk. Mycket hög fläkstyrka på material med hög ytenergi och släta material med låg ytenergi. 3M Högpresterande etikettmaterial finns som flera olika produkter. De har hög livslängd och vidhäftning, tål kemikalier från bilar och kan användas utomhus. Vissa produkter uppfyller UL/CSA och kan användas till utskrift i flexografi eller screentryck, liksom termotransfertryck, digital utskrift, bläckstråle, laser och matrisutskrift. Finns i olika material som polyester, polypropen, vinyl, papper eller syntet. På de enskilda produktdatabladen finns mer specifik information. Typiska användningsområden för 3M Högpresterande etikettmaterial är streckkodsetiketter, spårningsetiketter, etiketter för värmeöverföring, variabeldatautskrift, etiketter för varumärken och instruktioner, varningsetiketter, hållbara dekaler, ytskydd och maskering, överlaminering, UV-skydd, manipuleringsskydd, destruerbara etiketter, meddelandet VOID (ogiltig), bedrägeriskydd, laminering, sammanfogning och digital fönstergrafik.