1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Kontorsvaror
 4. Tillbehör för arbetsstation
 5. Skrivbordsorganisering
 6. Post-it® Desk Organiser med Post-it® Notes och Index + Scotch® Magic™ Tejp, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

Post-it® Desk Organiser med Post-it® Notes och Index + Scotch® Magic™ Tejp, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

 • 3M ID 7000062207
 • UPC 04001895867637

Det enkla och smidiga sättet att ha kontorsmaterialet i ordning och nära till hands

Sex olika förvaringsfack för pennor, gem, visitkort med mera

Post-it® Notes tillverkas av PEFC-certifierade pappersfibrer, som kommer från hållbart skogsbruk och kontrollerade resurser (PEFC 15-31-0134)

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Det enkla och smidiga sättet att ha kontorsmaterialet i ordning och nära till hands
 • Sex olika förvaringsfack för pennor, gem, visitkort med mera
 • Post-it® Notes tillverkas av PEFC-certifierade pappersfibrer, som kommer från hållbart skogsbruk och kontrollerade resurser (PEFC 15-31-0134)
 • Den tunga basen ser till att Desk Organiser står stadigt och kan hanteras med en hand
 • Ladda ner den kostnadsfria Post-it®-appen för att läsa in och spara ditt arbete direkt. Du kan dela dina anteckningar med ditt team utan fördröjning

Post-it® Desk Organisers hjälper till minska röran och passar fint i de flesta skrivbordslådor eller framme på skrivbordet. De innehåller ett startpaket med Post-it® Notes, Post-it® Index och Scotch® Magic™ tejp.

Ha Scotch® Magic™ tejp och Post-it® Notes nära till hands med en Post-it® Desk Organiser. Det har aldrig varit så enkelt att hålla ordning som med den här hållaren. Ett startpaket med Post-it® Notes, Post-it® Index och Scotch® Magic™ tejp ingår. Skriv något på Post-it® Canary Yellow™ Notes, så det fastnar. Använd den för att anteckna eller lämna ett meddelande – perfekt för att se till att arbetet flyter på och att det är ordning och reda. Post-it® Notes tillverkas av PEFC-certifierade pappersfibrer, som kommer från hållbart skogsbruk och kontrollerade resurser. De självhäftande Post-it® Notes är 76 × 76 mm.

Specifikationer