1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Screentryckbart häftämne 7909S, Silver, 508 mm x 686 mm 100 ark/fp

3M™ Screentryckbart häftämne 7909S, Silver, 508 mm x 686 mm 100 ark/fp

3M ID 7000029159
 • Ytfilmen är utskriftsbehandlad så att bläcket fäster bättre
 • Utmärkt vidhäftning på lågenergiplaster
 • Lämpligt för många olika applikationer
 • Fungerar utmärkt vid höga temperaturer
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Ytfilmen är utskriftsbehandlad så att bläcket fäster bättre
 • Utmärkt vidhäftning på lågenergiplaster
 • Lämpligt för många olika applikationer
 • Fungerar utmärkt vid höga temperaturer
 • En mängd olika lim och linermaterial finns tillgängligt för att möta olika tillämpningskrav

3M™ Etikettmaterial 7909S är vårt 50 mikron, borstade material av silverfärgat polyestermaterial, med 45 mikron starkt 350-akrylhäftämne på en komprimerad 170 mikron polyester pappersliner. Det har en utskriftsbehandlad ytfilm och är godkänt av UL och CSA.

Till varningsetiketter, instruktioner, serviceetiketter för hållbara varor, streckkoder, klassningsskyltar och littrering använder du 3M™ Etikettmaterial för ark och skärm 7909S. Ytfilmen är utskriftsbehandlad så att bläcket fäster bättre. Vårt etikettmaterial har en screenliner på 170 mikron som kan ligga plant och passar till många olika applikationer. Det tunga häftämnesskiktet är idealiskt för strukturerade ytor, lågenergiplaster, pulverlack och oljiga metaller och tål höga temperaturer utmärkt. Det är godkänt av UL och CSA. 3M Högpresterande etikettmaterial finns som flera olika produkter. De har hög livslängd och vidhäftning, tål kemikalier från bilar och kan användas utomhus. Vissa produkter uppfyller UL/CSA och kan användas till utskrift i flexografi eller screentryck, liksom termotransfertryck, digital utskrift, bläckstråle, laser och matrisutskrift. Finns i olika material som polyester, polypropen, vinyl, papper eller syntet. På de enskilda produktdatabladen finns mer specifik information. Typiska användningsområden för 3M Högpresterande etikettmaterial är streckkodsetiketter, spårningsetiketter, etiketter för värmeöverföring, variabeldatautskrift, etiketter för varumärken och instruktioner, varningsetiketter, hållbara dekaler, ytskydd och maskering, överlaminering, UV-skydd, manipuleringsskydd, destruerbara etiketter, meddelandet VOID (ogiltig), bedrägeriskydd, laminering, sammanfogning och digital fönstergrafik.