1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Flexibla lim
 5. Smältlim
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Smältlim 3747 Q, Ljus bärnsten, 5 kg/fp

3M™ Scotch-Weld™ Smältlim 3747 Q, Ljus bärnsten, 5 kg/fp

Kundens artikelnummer 37475Q3M ID 7000000877
 • Medelhög värmebeständighet ger långvariga fogar som klarar av höga temperaturer.
 • 100 % solitt lim för starka och tåliga fogar.
 • Fäster på en mängd olika substrat för att passa många olika tillämpningar.
 • Ett flexibelt lim som är lätt att applicera och placera.
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Medelhög värmebeständighet ger långvariga fogar som klarar av höga temperaturer.
 • 100 % solitt lim för starka och tåliga fogar.
 • Fäster på en mängd olika substrat för att passa många olika tillämpningar.
 • Ett flexibelt lim som är lätt att applicera och placera.

3M™ smältlim 3747 ger dig starka och tillförlitliga fogar för en mängd olika tillämpningar. Vårt smältlim 3747 har utformats för medelhög värmebeständighet och ger fogar som klarar av höga temperaturer utan att lossna eller deformeras, för långsiktig hållbarhet och utmärkt prestanda.

En flexibel och tålig lösning Smältteknologin i 3M™ smältlim 3747 ger ett 100 % solitt lim. Limmet skapar starka, tåliga fogar till en mängd olika underlag, inklusive många plaster, trä och lättmetaller. Vi har utformat det här smältlimmet för att skapa fogar som är både tåliga och flexibla, för enklare applicering och placering. 3M™ Smältlim 3747 är ett medelpresterande lim som skapar slitstarka långsiktiga fogar som du kan lita på i en mängd olika tillämpningar. Rekommenderade användningsområden 3M™ Smältlim 3747 kan användas i en mängd olika tillämpningar, inklusive träbearbetning, möbler, biltillverkning, transport, flyg, stoppning, reklamskyltar, provskyltar, militär, fönster, dörrar, byggnader, troféer, ljudkomponenter, skåp, bygg, emballage och elektronik. Den här produkten kan användas i följande tillämpningar: Montering Montering och förening Fästning Säkring Reparationer Gjutning Fastsättning av plåt Ledningsfästning Buntning Tätning Inbäddning Styvning Skumplastsammanfogning Limning Förpackningar Fakta om smältlim Smältlim är 100 % solida termoplasthartser. Dessa lim är utformade för att smälta på nytt efter sammanfogning om de utsätts för tillräckligt höga temperaturer. Fördelen med smältlim över mekaniska fästanordningar och tätningstejp är att det är i princip osynligt mellan ytor. Våra smältlim övergår till vätskor vid uppvärmning för att snabbt fylla i gap och väta fästytan. När du applicerar smältlim på en yta svalnar och stelnar de och uppnår maximal vidhäftningsförmåga på bara sekunder. Tack vare kort öppentid kan du flytta konstruktioner direkt efter appliceringen, vilket gör att du slipper använda klämmor eller liknande och extra torktider och tillförd energi. Dra nytta av långsiktiga resultat Tack vare medelhög värmebeständighet och flexibilitet kan 3M™ smältlim 3747 ge den vidhäftning du behöver i många tillämpningar. Dra nytta av smältlimmets många fördelar och njut av självförtroendet som följer av exceptionell prestanda och resultat som håller.

Dokumentation
Videoklipp för marknadsföringskampanjer