3M™ Hookit™Lammullpad 133, 35mm, 50 st/krt

3M ID 7000000580UPC 00051144814718
 • Ger aggressiv avverkning
 • Tät naturmaterial som följer konturer och ger en extra jämn finish
 • Tack vare den aggressiva avverkningen avlägsnas oxidering och repor med mindre värmeutveckling
 • 3M™ Hookit™-fästsystemet håller kudden säkert på plats under användning och gör det enkelt att byta rondell eller kudde
 Mer...
Se alla detaljer
Specifikationer
Branscher
Biltillverkning, Lackeringsförberedelse
Fästtyp
Kardborrelås
Formtyp
Ull
Framsidans färg
Vit
Lugghöjd (metrisk)
20 mm
Material
Ull
National Stock Number
5130014687520
Produktform
Polerdyna
Total diameter (metrisk)
133,35 mm
Typ
Standard
Varumärke
Finesse-it™
Detaljer
 • Ger aggressiv avverkning
 • Tät naturmaterial som följer konturer och ger en extra jämn finish
 • Tack vare den aggressiva avverkningen avlägsnas oxidering och repor med mindre värmeutveckling
 • 3M™ Hookit™-fästsystemet håller kudden säkert på plats under användning och gör det enkelt att byta rondell eller kudde

3M™ Finesse-it™ polerkudde i naturmaterial är tillverkad av noggrant utvalt lammull, som har klippts ner till 20 mm längd för att ge en mer aggressiv struktur är kuddar med längre lugg. Våra polerkuddar omsluter varje fiber var för sig – vilket minimerar risken för ludd.

3M™ Finesse-it™-polerkuddarna lämpar sig utmärkt för polering av fordonslacker och ytbeläggningar på båtar och flygplan. Vid användning tillsammans med våra Finesse-it-polish avlägsnar kuddarna snabbt sandrepor av slipmedel, oxidering och andra defekter i ytlacken. Den färdiga ytan kan behöva poleras i ytterligare ett steg med en finare kudde för att helt och hållet avlägsna slipmärken. Kuddarna är utrustade med 3M Hookit™-fästsystemet för snabb montering och borttagning – vilket även ser till att kuddarna sitter ordentligt på plats under användning. Polerkuddarna med Hookit™-fästsystem fästs snabbt och stadigt vid en stödplatta med kardborrefäste (säljes separat) på ett roterande verktyg eller excenterverktyg. De kan sedan enkelt tas av igen och återanvändas tills kuddarnas slipförmåga är borta. De slutliga resultaten beror på polishen och på vilken ytbeläggning och vilket verktyg som används. Polerkuddar i ull är rent generellt mer aggressiva och enklare att arbeta med än skumplattor. Eftersom ytan består av tusentals fibrer skapas en större snittyta. Fibrerna ger snabbare avverkning än med skumplattor och ullfibrerna tar enklare upp polishen så att den kan fördelas jämnt över ytan med mindre tryck av operatören. Ullplattorna glider enklare och formar sig efter materialets konturer, vilket innebär att de är lättare att arbeta med än skumplattorna. Tack vare skäreffekten kan ullplattor användas för att avlägsna sandrepor och fungerar bäst på roterande polerverktyg. Beroende på ytbeläggningens sammansättning och vilken typ av polish, teknik och verktyg som används kan det hända att ytbehandling med ullplatta kräver ett kompletterande steg med skumplatta och polish för att avlägsna mikrorepor eller slipmärken. 3M Finesse-it™-produkterna är specialdesignade sammansättningar och polermedel avsedda för användning på originallack och värmebehandlad omlackering. De avlägsnar sandrepor, defekter och slipmärken på en rad olika målade ytor. 3M Finesse-it™-produkterna är en viktig del av vårt rekommenderade polersystem för reparation av ytdefekter i klarlacker, lackat trä, massiva ytor, gelbeläggning, pulverlackering, industrifärg, akryl och glas.

Föreslagna användningsområden

 • Utmärkt till polering av fordonslacker och ytbeläggningar på båtar och flygplan
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.