3M Xtract™ Underläggsplatta

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

3M Xtract™ egenutvecklade flerhålsmönster ger överlägsen dammsugning och förhindrar igensättning, ökar produktiviteten och ger en renare arbetsmiljö

Skum med medeldensitet ger viss formbarhet för ytslipning

Den avsmalnande kanten är väl lämpad när flexibilitet behövs för fjäderkantning eller utjämning av ett målat område

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser

Detaljer

Höjdpunkter
 • 3M Xtract™ egenutvecklade flerhålsmönster ger överlägsen dammsugning och förhindrar igensättning, ökar produktiviteten och ger en renare arbetsmiljö
 • Skum med medeldensitet ger viss formbarhet för ytslipning
 • Den avsmalnande kanten är väl lämpad när flexibilitet behövs för fjäderkantning eller utjämning av ett målat område
 • De utvändiga gängorna är kompatibla med en slipmaskin eller excenterslipmaskin med liknande invändiga gängor (1/4-20 för 3 i ROS eller 5/16-24 för 5 och 6 tum ROS)
 • Med snabbkopplingssystemet 3M™ Hookit™ med kardborrefäste är det enkelt att byta rondell vilket förlänger livslängden

3M Xtract™ Underläggsplatta håller fast en 3M Xtract rondell (säljs separat) för användningsområden som kräver formbarhet och kantflexibilitet. Ingår i 3M Xtract serien och är designad för optimalt dammutsug. Möjliggör vakuumbildning så att damm kan sugas ut från arbetsstycket för att förlänga rondellens livslängd och öka produktiviteten. Den har en avsmalnande kant som är idealisk för fjäderkantning eller utjämning av ett målat område för att matcha resten av arbetsstycket.

Skummet med mediumdensitet ger viss formbarhet för senare stadier av ytslipning, och systemet 3M™ Hookit™ möjliggör enkel kardborrefästning så att det går snabbt att byta och återanvända rondeller, vilket optimerar livslängden. Vid användning tillsammans med ett utsug och en 3M Xtract™ sliprondell säkerställer de unikt konstruerade hålen och kanalerna att dammet sugs ut genom hålen och bort från slipytan för att förhindra igensättning. Detta ökar produktiviteten och skapar en renare arbetsmiljö. Stödplattan har utvändiga gängor som är kompatibla med en slipmaskin eller excenterslipmaskin. Vårt egenutvecklade flerhålsmönster innebär att vakuum används för att eliminera damm från rondellen, arbetsstycket och luften. Sandpappersrondeller avverkar bättre och varar längre om dammet inte sätter igen slipmaterialets skäryta. Att minimera damm är enklare än någonsin med 3M Xtract rondeller som är designade för optimalt dammutsug. För maximal dammutsugning kan rondellen användas med en 3M Xtract underläggsplatta och en slipmaskin med vakuum (båda säljs separat). Vårt egenutvecklade flerhålsmönster på 3M Xtract-produkterna avlägsnar damm snabbare än produkter med fem eller sex hål. Den här håldesignen kräver inte ens inriktning av hålen med underläggsplattan (som fästs på en slipmaskin och säljs separat), så det går snabbt och enkelt att byta rondeller. Snabbkopplingssystemet 3M Hookit har en kardborredesign så att rondellbyten går snabbt och enkelt. Allt detta bidrar till förbättrad produktivitet och minskad materialförbrukning. Att avlägsna damm ökar dramatiskt avverkningseffektiviteten och rondellens livslängd, vilket i slutändan minskar driftskostnaderna.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.