Scotch® Högtemperaturfinlinjetejp 4735TL

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Ger en ren färglinje och utmärkt färgseparation i högtemperaturfärgsprocesser

Ger optimal formbarhet för svepande former och försänkta föremål

Är försedd med ett tryckkänsligt lim av naturgummi som håller greppet mot ytkonturer

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Ger en ren färglinje och utmärkt färgseparation i högtemperaturfärgsprocesser
  • Ger optimal formbarhet för svepande former och försänkta föremål
  • Är försedd med ett tryckkänsligt lim av naturgummi som håller greppet mot ytkonturer
  • Ger optimal prestanda i temperaturer upp till 149 °C i upp till 30 minuter

Scotch® Finlinjetejp för höga temperaturer 4737TL är en formbar tejp som används för att skapa skarpa färglinjer och färgseparation för böjda och raka linjer. Den kan användas för målningsarbeten i höga temperaturer som kräver en formbar tejp.

En formbar tejp för skarpa färglinjer
Scotch® Finlinjetejp för höga temperaturer 4737TL har ett tryckkänsligt lim av naturgummi som håller greppet mot ytkonturer. Dess släta vinylbaksida ger formbarhet vid arbete med komplexa former och böjda ytor. Tack vare det specialutvecklade underlaget motstår denna tejp lyft runt hörn eller i nedtryckta områden. Denna tejp avlägsnas rent efter värmebehandlingscykler med temperaturer upp till 149 ºC i 30 minuter.

Håller vid värmepåfrestning och avlägsnas utan rester
Scotch® Finlinjetejp för höga temperaturer 4737TL har en värmebeständig vinylbaksida som kan tas bort i ett stycke för att spara tid. Vinylbaksidan och det gummibaserade häftämnet kan användas med moderna värmebehandlingscykler upp till 149 ºC i 30 minuter. Den har stark vidhäftning och lämnar minimalt med limrester efter borttagning. Den är endast avsedd för inomhusbruk och bör inte utsättas för utomhusexponering.

Uppnå skarp färgseparation med 3M anpassningsbara tejper och finlinjetejper
Som en erkänd pionjär och ledande designer inom industriella tejper, lim och mer, har 3M utvecklat en kollektion av anpassningsbara tejper för fina linjer som är lämpliga för de mest kritiska maskeringstillämpningarna. Dessa tejper har branschledande teknologi när det gäller att skapa skarpa färglinjer och separata färger samtidigt som de förhindrar genomblödning och kantlyft.

Specifikationer

Resurser