1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Handhållna slipverktyg
 5. Block
 6. Slipblock
 7. 3M™ Hookit™ Flexibel slipkloss med dammsugarenhet

3M™ Hookit™ Flexibel slipkloss med dammsugarenhet

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

En lätt slipkloss med en fast men flexibel baksida som gör att du enkelt kan återställa konturer och karosslinjer.

När den används med ett dammsugningssystem och kompatibla slipmaterial kan den flexibla slipklossen 3M™ Hookit™ med dammutsug hjälpa dig att fånga upp damm, vilket kan öka slippmaterialets livslängd samtidigt som det bidrar till att minska mängden damm i verkstadsmiljön.

Kardborrefästet 3M™ Hookit™ möjliggör enkla byten av slipmaterial.

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • En lätt slipkloss med en fast men flexibel baksida som gör att du enkelt kan återställa konturer och karosslinjer
 • När den används med ett dammsugningssystem och kompatibla slipmaterial kan den flexibla slipklossen 3M™ Hookit™ med dammutsug hjälpa dig att fånga upp damm, vilket kan öka slippmaterialets livslängd samtidigt som det bidrar till att minska mängden damm i verkstadsmiljön
 • Kardborrefästet 3M™ Hookit™ möjliggör enkla byten av slipmaterial
 • Den inbyggda vakuumkontrollen gör att användaren kan justera sugeffekten för att förhindra att blocket fastnar på underlaget samtidigt som dammupptagningen maximeras
 • Produktserien av block finns i olika längder

Dessa 3M™ Hookit™-slipklossar kombinerar den lätta flexibiliteten hos traditionella skumblock med dammutsugningen och kontrollen hos dammfria slipklossar. Blocken är böjbara för att enkelt kunna återställa konturer och karosslinjer, samtidigt som de ger ett fast underlag för slipmaterial. Med 3M™ Hookit™-snabbkopplingssystem. De har en vakuumregulator som gör att användaren kan justera sugeffekten för smidigare kontroll vid slipning.

Dra nytta av fördelarna med dammutsug och den fasta flexibiliteten hos en skumslipkloss med 3M™ Hookit™-slipklossar med dammsugarenhet. Dessa lätta platta block är byggda för balans och ger ett flexibelt men stadigt underlag för återställande av konturer och karosslinjer. Den inbyggda vakuumregulatorn ger användaren en perfekt kombination av dammutsugning och rörelsefrihet. Produktserien av block finns i olika längder. Snabbkopplingssystemet 3M™ Hookit™ gör dem kompatibla med 3M™ Clean Sanding-slipmaterial, 3M™ Hookit™ Net Abrasives och andra slipmaterial med kardborrefäste.

Specifikationer

Resurser