3M™ G3501-seriens värmetåliga skyddshjälmar

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Värmetålig och lättviktig skyddshjälm som är kompatibel med 3M™:s ögon-, ansikts- och hörselskydd

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 108KB)

Detaljer

Höjdpunkter
  • Värmetålig och lättviktig skyddshjälm som är kompatibel med 3M™:s ögon-, ansikts- och hörselskydd

Extrema temperaturer, metallgnistor och stänk, det ingår i jobbet. Det är en tuff miljö att arbeta i. 3M™ Värmetålig skyddshjälm i G3501-serien är utformad för att ge bästa möjliga skydd för de mest krävande användningsområdena. Hjälmen kan även användas tillsammans med ett stort utbud av hörsel-, ögon- och ansiktsskyddsprodukter som har designats för att tåla metallarbetsmiljöer, utan att förlora sin kompatibilitet, komfort och användarvänlighet. Finns i sex färger med hjälminrede med rattjustering.

Använd 3M™ värmetålig skyddshjälm i G3501-serien för lättviktigt huvudskydd som tål höga temperaturer upp till 150 °C. Vår värmetåliga skyddshjälm är helt kompatibel med 3M:s utbud av ögon-, ansikts- och hörselskydd. Den har ett svettband i läder för förbättrad komfort och en huvudställning som kan roteras 180° för bättre sikt när du arbetar i slutna utrymmen. Den har upp till 1 000 V elektrisk isolering i enlighet med EN50365 för strömförande arbete i lågspänningsmiljöer och är godkänd för användning vid temperaturer från -30 °C till 150 °C.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Skalmaterial HDPE
Fjädringstyp Spärrhake
Ventilerad Nej
Färg Röd, Gul, Blå, Grön, Orange, Vit
Produkttyp Skyddshjälmar