3M™ Performance Pressure HVLP Sprutmunstycke Refillkit

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Utbytbara munstycken i storlekarna 0.9, 1.1, 1.4, 1.8 och 2.0 för arbete med många olika industri- och fordonslacker

Munstyckena fästs enkelt på sprutpistol och slang utan att ytterligare verktyg behöver användas

Varje nytt sprutmunstycke får din sprutpistol att kännas som ny

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 1MB)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Utbytbara munstycken i storlekarna 0.9, 1.1, 1.4, 1.8 och 2.0 för arbete med många olika industri- och fordonslacker
  • Munstyckena fästs enkelt på sprutpistol och slang utan att ytterligare verktyg behöver användas
  • Varje nytt sprutmunstycke får din sprutpistol att kännas som ny
  • Utmärkt kontroll över sprutbild, finfördelning och överföringseffektivitet
  • Använd endast med 3M™ Performance Sprutpistol

3M™ Performance Pressure HVLP Sprutmunstycken är utformade för att ge utmärkt sprutbild för primers, grundfärger, ytbeläggningar, klarlacker och lim. Utbytbara munstycken framtagna exklusivt för tryckmatningsanvändning med 3M™ Performance Sprutpistol. Nytt munstycke vid varje byte ger utmärkt sprutbild.

Det som gör 3M™ Performance system för sprutpistoler effektivt är tekniken inuti de utbytbara munstyckena. Då färgen aldrig passerar genom sprutpistolen, endast genom sprutmunstycket, upplevs det som att få en helt ny sprutpistol varje gång du byter ut munstycket. Få kontroll över sprutbild, finfördelning och överföringseffektivitet som du förväntar dig av en förstklassig sprutpistol – samtidigt som det bidrar till utmärkt sprutprestanda för alla jobb, alla dagar. 3M™ Performance Pressure HVLP Sprutmunstycke refillkit finns med sprutmunstycken i storlekarna 0.9, 1.1, 1.4, 1.8 och 2.0 för arbete med många olika industri- och fordonslacker, inklusive lacker med hög viskositet, sprutbara fyllmedel, högfyllande primers, grundfärger, tätningar, lösningsmedels- och vattenbaserade färger och klarlacker. De utbytbara munstyckena används uteslutande med 3M™ Performance sprutpistolsystem. De fästs på en tilloppsslang för kontinuerlig sprutning av stora volymer från en tryckkanna eller tryckbehållare. Sprutmunstyckena fästs på slangen till 3M™ Performance sprutpistol och sitter ordentligt fast med en särskilt utformad låsring. Inga ytterligare verktyg krävs för byten. Ta enkelt bort munstycket från sprutpistolen och rengör munstycket på lämpligt sätt eller byt ut den så att sprutpistolen fungerar som om den vore ny.

Resurser

Relaterade produkter

Innerdiameter (metrisk) 1,8 mm, 2 mm, 0,9 mm, 1,4 mm, 1,1 mm
Färg Transparent, Röd, Vit, Orange, Gul
Produkttyp Påfyllnadskit för sprutmunstycke

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist