3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI-headset

 • 3M ID 7100196045

Hjälper till att ge hörselskydd och trådlös kommunikation

SNR 34 dB (används i kombination med HY80-gelringar, 32 dB om hjälmen är fastsatt)

Använder AA-batterier eller uppladdningsbart NiMH-paket

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 523KB)
Ljudtyp Kommunikation
Trådlös teknik Bluetooth
Färg Gul
Fästmetod Hjässbygel
Anslutningstyp Trådlös Bluetooth®

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Hjälper till att ge hörselskydd och trådlös kommunikation
 • SNR 34 dB (används i kombination med HY80-gelringar, 32 dB om hjälmen är fastsatt)
 • Använder AA-batterier eller uppladdningsbart NiMH-paket
 • 45 timmars batteritid
 • Nivåberoende för att kunna höra omgivningsljud
 • Bluetooth®-anslutning för effektiv uppkoppling
 • Bluetooth® Multipoint för att ansluta till upp till två externa enheter samtidigt
 • IP68-klassificerad bullerkompenserande bommikrofon för enkel kommunikation mellan användare
 • Gul färg med god synbarhet för ökad säkerhet
 • PLT-knapp (Push-to-listen) för enkel aktivering av den nivåberoende funktionen
 • Finns med hjässbygel eller hjälmfäste
 • SNR 33 dB (SNR 31 dB med hjälm fastsatt)

3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI är ett sortiment av nivåberoende Bluetooth®-headset för effektivt hörselskydd med bibehållen kommunikation. Dessa innovativa hörselkåpor är utrustade med nivåberoende mikrofoner för varseblivning om omgivande ljud och kommunikation i bullriga miljöer. Bluetooth-anslutning möjliggör effektiv anslutning till aktiverade enheter och headseten är utrustade med IP68-klassificerade bullerkompenserande mikrofoner. De erbjuds i en gul färg med god synbarhet, med en hjässbygel, nackbygel eller hjälmfäste, och finns också tillgängliga med FLX2-tillbehörskopplingar.

Skaffa hörselskydd med effektiv trådlös kommunikation för bullriga miljöer med 3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI-headset. Dessa headset är utrustade med nivåberoende mikrofoner för omgivande ljud och underlättar kommunikation i bullriga miljöer, samtidigt som de skyddar användarna mot tillfälligt eller intermittent buller. När den nivåberoende funktionen är nedvriden eller till och med avstängd kan användare använda PTL-funktionen (push-to-listen). Detta aktiverar förmågan att höra omgivningsljud för arbete som kräver förbättrad situationsmedvetenhet. Sedan trycker du bara på valfri knapp för att återgå från omgivningsljud till den önskade inställningen. Headseten har Bluetooth® Multipoint-anslutning för att ansluta till upp till två externa Bluetooth-aktiverade enheter samtidigt. De är utrustade med en IP68-klassificerad bullerkompenserande bommikrofon för optimerad prestanda i områden med högt buller, vilket möjliggör tydlig kommunikation mellan användarna. Alla headset har en gul färg med god synbarhet. De kräver AA-batterier eller ett uppladdningsbart NiMH-paket, vilket ger 45 timmars batteritid. De finns med hjässbygel, nackbygel eller som hjälmfäste. Vissa headset finns tillgängliga med FLX2 tillbehör för att få en extra, enkel och tillförlitlig kabelanslutning till marknadens vanligaste kommunikationsradios. Detta är som ett tillägg till en lättanvänd, robust PTT på headsetet för enkel radioöverföring.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist