3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Exceptionell snabb avverkning

Kräver 20 % till 25 % mindre material än Fast Cut + / XL för att polera samma område.

Uppnå en fantastisk högglansig finish

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Exceptionell snabb avverkning
  • Kräver 20 % till 25 % mindre material än Fast Cut + / XL för att polera samma område
  • Uppnå en fantastisk högglansig finish
  • Ta bort överryk

3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme är ett snabbavverkande flytande slipmaterial framtaget för att snabbt ta bort sliprepor efter matterings- eller poleringsprocesser med 3M 260L P1500 och sedan Trizact 3000. Använd med grön dyna från den färgkodade 3M™-serien med slipmaterial.

3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme är ett snabbavverkande flytande slipmaterial framtaget för att snabbt ta bort sliprepor efter matterings- eller poleringsprocesser med 3M 260L P1500 och sedan Trizact 3000 och därigenom uppnå en hög glans både på nytt och gammalt billack. Använd med en rotations- eller excenterpolerare utrustad med en grön rondell från den färgkodade 3M™-serien med polermaterial. Vårt 3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme är ett av den senaste generationens prisbelönta, färgkodade polermaterial. Det hjälper dig att åtgärda eller återställa nästan alla slags lackdefekter, som t.ex. beläggningar, ytrepor, biltvättsrepor, etc. Åstadkommer en otrolig hög glans.

Resurser

Köps ofta tillsammans

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist