3M™ Slipband 384F

12  Produkter
 • Konsekvent och tillförlitlig prestanda
 • Vattentätt underlag som tål både våta och torra applikationer
 • X-rygg av textil tål krävande slipning
 • Tål hög värme och tryck
 Mer...
Se alla detaljer
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Totallängd (metrisk)
Overall_Length_Metric
Korngrovlek
Grit
12 Visa alla produkter 
 Totalbredd (metrisk), Totallängd (metrisk)  Korngrovlek
Alla produkter
Stäng
Specifikationer
Baksidans vikt
XF-vikt
Korngrovlek
120+, 150+, 180+, 220+, 240+, 36+, 50+, 60+, 80+, P320, P400
Produktform
Bälte
Ryggmaterial
Duk
Slipmaterial
Aluminiumoxid
Totalbredd (metrisk)
600 mm
Totallängd (metrisk)
1200 mm
Varumärke
3M™
Detaljer
 • Konsekvent och tillförlitlig prestanda
 • Vattentätt underlag som tål både våta och torra applikationer
 • X-rygg av textil tål krävande slipning
 • Tål hög värme och tryck
 • Lämplig att använda på en fastskruvad maskin eller en bänkbandslip, och för slipning med slaglängd, bärbar bandslipning och bred bandslipning såväl som efterbehandling
 • Välj bland kvaliteterna 36+ till 220+ och P320–P400

3M™ slipband 384F är för allmänna ändamål av högkvalitativ aluminiumoxid med ett extra tåligt underlag. Våra band har snabbskärande slipkorn som är hartsbundna till ett slitstarkt X-duk av polyester. De rekommenderas för användning på metallsubstrat och trä.

Använd 3M™ slipband 384F för att ge kontinuerlig avverkning och den prestanda med lång livslängd som krävs vid mer aggressiv slipning, Våra slipbandger konsekvent och tillförlitlig prestanda. Snabbskärande aluminiumoxidslipkorn är hartsbundna till ett slitstarkt X-duk av polyester, vilket skapar en stark bindemedel som tål hög värme och tryck. De kan användas för en mängd olika applikationer på metall och trä. Den slutna konstruktionen ger en jämn, fin yta på metall och är lämplig om du vill få fram en ytstruktur. Den bärande strukturen är vattentät för att stödja både våta och torra applikationer. Mineralet aluminiumoxid är ett populärt val bland yrkesverksamma inom industrin på grund av dess skärhastighet, hållbarhet och långa livslängd. Det kan användas på en mängd olika material vid både träbearbetning och metallbearbetning, bl.a. järnlegeringar. Det är det vanligaste industriella slipmedlet. 3M erbjuder en mängd olika typer av slipband till många olika applikationer på både trä och metall. Slipbanden finns i många olika bredder och längder och används på en mängd olika verktyg. 3M erbjuder ett brett utbud av band, det finns ett för nästan alla industriella bandslipmaskiner. Bredare band används med breda bandslipar för att dimensionera eller ytbehandla träpaneler, jämna ut grovskurna kanter på metallplåtar eller för att lägga till en ytstruktur på rostfria plåtar. Band av medelbredd passar kantslipmaskiner som slipar plana, smala ytor såsom panelkanter. Smala band används med bärbara bandslipar för att slipa eller utjämna föremål av trä, som skåpdörrar.

Föreslagna användningsområden

 • Använd till metallgradning, allmän metallbearbetning och viss träbearbetning