1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Etikettmaterial för tryckpress

3M™ Etikettmaterial för tryckpress

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Designad för att täcka alla användningsområden för tryckta etiketter, bland annat flexografiskt tryck och screentryck

Ytmaterialen består av polyester, vinyl och acetat för lång livslängd och hög formbarhet

Ett brett urval av olika 3M-akrylhäftämnen passar de flesta applikationer

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Designad för att täcka alla användningsområden för tryckta etiketter, bland annat flexografiskt tryck och screentryck
 • Ytmaterialen består av polyester, vinyl och acetat för lång livslängd och hög formbarhet
 • Ett brett urval av olika 3M-akrylhäftämnen passar de flesta applikationer
 • Liners passar olika processer, t.ex. utstansning i hög hastighet och borttagning av överskottsmaterial runt matriser

3M™ Polyesteretikettmaterial för termotransfer 92200 är vår etikettserie med 50 mikron, högblank tryckbar polyester. Den består av ett 65 mikron akrylhäftämne SE100 på en 62 g/m2 vit komprimerad dubbelsidig högblank pappersliner och är godkänd av UL och cUL.

Använd 3M™ Polyesteretikettmaterial för termotransfer 92200 för att sätta fast etiketter på ytor med dåligt fäste. Häftämnet SE100 har bra vidhäftning mot material med mycket låg ytenergi och häftämnesskiktet på 62 g/m2 ger bra vidhäftning mot grova och strukturerade ytor. 92200 är idealiskt för märkning av armerade plaster och strukturerad komposit för fordonstillämpningar och för industriella tillämpningar. Det är också perfekt för strukturerade, grova plaster med låg ytenergi som polypropen (PP), lågdensitetspolyeten (LDPE), kompositer av mineralfylld fiberarmerad PP och polyamid (PA). Det har ett polyestermaterial och ett toppskikt som har bra termisk stabilitet och hög livslängd i tuffa miljöer. Det ger också bättre fäste för bläcket vid traditionella typer av tryckning. Etikettmaterialet består av en komprimerad dubbelsidig högblank pappersliner som ger jämn utstansning, är lätt att applicera och minskar problem orsakade av blödning UL och cUL-listat. Hartsfärgband rekommenderas för lång livslängd.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.