1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Membranswitchhäftämnen
 5. 3M™ Membranswitchhäftämne 7957MP

3M™ Membranswitchhäftämne 7957MP

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

175 µm membranswitchhäftämne med dubbel liner och häftämne av typen 200MP. Plastöverdragna pappersliners av typen #58 som ligger plant på båda sidor. Båda liners har tryck.

Perfekt för att separera kretsarna i reglage före aktivering. Enkel att stansa och bearbeta. Kan användas för stansning med stålram.

Utmärkt fukt- och lösningsmedelsbeständighet. Hög temperaturbeständighet. Den höga skjuvstyrkan står emot påfrestningarna från upprepad aktivering. UV-beständig. Lätt att applicera. Kladdar inte. Enkel att stansa. Kan användas för selektiv stansning.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • 175 µm membranswitchhäftämne med dubbel liner och häftämne av typen 200MP. Plastöverdragna pappersliners av typen #58 som ligger plant på båda sidor. Båda liners har tryck
 • Perfekt för att separera kretsarna i reglage före aktivering. Enkel att stansa och bearbeta. Kan användas för stansning med stålram
 • Utmärkt fukt- och lösningsmedelsbeständighet. Hög temperaturbeständighet. Den höga skjuvstyrkan står emot påfrestningarna från upprepad aktivering. UV-beständig. Lätt att applicera. Kladdar inte. Enkel att stansa. Kan användas för selektiv stansning
 • Ett membranswitchhäftämne som är enkelt att stansa och bearbeta
 • Polycoatad kraftliner (PCK) ger extra stabilitet vid olika typer av utstansningstillämpningar

3M™ membranswitchhäftämne 7957MP har ett högpresterande 50 µm akrylhäftämne av typen 200MP som täcker båda sidor av en 75 µm polyesterfilmbärare med en 107 µm dubbel plastöverdragen pappersliner av typen #58 som ligger plant och är fuktbeständig.

3M™ membranswitchhäftämne 7957MP kan användas för att separera kretsar i membranreglage före aktivering. Akrylhäftämnet är enkelt att stansa och bearbeta. Perfekt för stansning med stålram. Produkten har ett högpresterande akrylhäftämne som täcker båda sidor av en polyesterfilmbärare. Den höga skjuvstyrkan står emot upprepade påfrestningar från aktivering av reglage. Samma som 3M membranswitchhäftämne 7945MP med 76 µm bärare.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist