Scotch® Tejpdispenser med tyst avrullning H150

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Scotch® Tejphållare med tyst avrullning H150 har en unik tryckstång som minskar ljudet när tejpen rullas av. En fjäderbelastad stång trycker kontinuerligt tejprullen mot hållarens roller samtidigt som tejpen riktas bort i en vinkel som minimerar det ljud som vanligtvis skapas av tryckkänslig packtejp.

Pistolhandtaget gör den enkel att använda med en hand

Applicerar rullar med en bredd på upp till 48/50 mm

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Scotch® Tejphållare med tyst avrullning H150 har en unik tryckstång som minskar ljudet när tejpen rullas av. En fjäderbelastad stång trycker kontinuerligt tejprullen mot hållarens roller samtidigt som tejpen riktas bort i en vinkel som minimerar det ljud som vanligtvis skapas av tryckkänslig packtejp
 • Pistolhandtaget gör den enkel att använda med en hand
 • Applicerar rullar med en bredd på upp till 48/50 mm

Scotch® Tejphållare med tyst avrullning H150 är en bekväm, lätt tejphållare som är speciellt utformad för att användas i bullerkänsliga områden.

Scotch® Tejphållare med tyst avrullning H150 är en bekväm, lätt tejphållare som är speciellt utformad för att användas i bullerkänsliga områden. En fjäderbelastad tryckstång trycker kontinuerligt tejprullen mot hållarens roller samtidigt som tejpen riktas bort i en vinkel som minimerar det ljud som vanligtvis skapas av polypropentejp. Tejphållaren har ett bekvämt pistolhandtag som gör det möjligt för användaren att applicera, kapa och polera tejpen med en smidig enhandsrörelse. Den här lätta tejphållaren är enkel att ladda och kan användas med tejp som är upp till 48/50 mm bred. Den har robusta plast- och metallkomponenter och ett skarpt kolstålblad som skär tejpen rakt och snabbt. Scotch® Manuella tejphållare är ett viktigt verktyg där produkter bearbetas, packas om eller förbereds för leverans. Konsumentprodukter, elektronik, livsmedel, generell industri, vård, kontor, verkstäder, papper, tryck, lager, industrilokaler, leverans för e-handel och återförsäljare är några av de områden där detta praktiska verktyg används. Förutom att försluta lådor kan det också användas till hopslagning, förstärkning, buntning och andra arbetsmoment. Handhållna tejphållare finns i en vikt och storlek som passar nästan alla produktionskrav.

Propiedades Específicas

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.