3M™ Fastbond™ kontaktlim 2000NF

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Vattenbaserat kontaktlim av tvåkomponentstyp.

Omedelbar vidhäftning och hanteringsstyrka utan aktiv torkning.

Har hög värmebeständighet och styrka.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Vattenbaserat kontaktlim av tvåkomponentstyp
  • Omedelbar vidhäftning och hanteringsstyrka utan aktiv torkning
  • Har hög värmebeständighet och styrka
  • Har hög halt fast substans för att ge en kostnadseffektiv lösning
  • Certifierat enligt GREENGUARD ™ produktemissionsstandard för barn och skolor för inre byggnadsmaterial med låg utsläpp

Applicera 3M™ Scotch-Weld™ kontaktlim 2000NF för omedelbar hanteringsstyrka utan aktiv torkning. Vårt lim har många fördelar, bland annat hög värmebeständighet och styrka.

3M™ Fastbond™ Kontaktlim 2000NF är en enkomponentslösning för många olika sammanfogningsbehov. Den har omedelbar vidhäftning och hanteringsstyrka utan värme eller annan utrustning för torkning. Det här starka limmet har en svag lukt och har formulerats för att sammanfoga de flesta flexibla och styva skummaterialen, plastlaminat, trä, plywood, spånskivor, tyger, fiber, aluminium, galvaniserat stål och många plaster. Det kan formas efter applicering, är värmebeständigt och skapar en stark permanent sammanfogning. 3M™ Fastbond™ Kontaktlim 2000NF sprutas ihop med en flerkomponentsprodukt med hjälp av externa blandningsspraysystem. Det här användbara limmet finns i blått, ljusorange eller en neutral färg.

Rekommenderade användningsområden

    Limning av mattor Limning av fanér på spånskivor Limning av fast och flexibelt skum

Formulerad för minimal påverkan
Att kunna kontrollera luftkvaliteten är viktigt för alla branscher, inklusive de vars dagliga verksamhet är beroende av starka häftämnen. För att förbättra arbetsförhållandena och ta hand om miljön har 3M utvecklat ett stort utbud av starka lim med förbättrade formler, som har samma goda prestanda som tidigare men är mer skonsamma för miljön. Genom att ständigt sträva efter att minimera häftämnens miljöpåverkan, och samtidigt maximera dess fördelar, har 3M valt att arbeta på nya sätt när vi omformulerar våra starkaste häftämnen.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist