3M™ neoprenbaserat kontaktlim 10

  • Fäster på metaller som rostfritt stål, aluminium och kallvalsat stål samt många plaster och andra substrat.
  • Högeffektivt lamineringslim.
  • Har utmärkt fukt- och värmebeständighet upp till 148 °C/300 °F.
 Mer...
Se alla detaljer
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Appliceringstemperatur från (Celsius)
−30 Degree Celsius
Appliceringstemperatur till (Celsius)
105 Degree Celsius
Förpackningsstorlek
1, 2, 360
Fysisk form
Tunn vätska
Öppen tid
30 MINUTES
Torrsubstansvikt i procent (cirka)
22 Percent
Värmebeständighet
<230 Degree Fahrenheit
Varumärke
3M™
Detaljer
  • Fäster på metaller som rostfritt stål, aluminium och kallvalsat stål samt många plaster och andra substrat.
  • Högeffektivt lamineringslim.
  • Har utmärkt fukt- och värmebeständighet upp till 148 °C/300 °F.

3M™ neoprenbaserat kontaktlim 10 är ett mångsidigt, lösningsmedelsbaserat lim som finns tillgängligt i tub, burk eller hink. Det ger omedelbar hanteringsstyrka och god värmebeständighet, och används ofta för att fästa de flesta metaller och plaster. Det är även lämpligt för laminering av stora panelytor och kompositmaterial.

Ett mångsidigt gummilim 3M™ neoprenbaserat kontaktlim 5 har varit ett av våra mest mångsidiga lösningsmedelsbaserade lim för krävande ytlaminering i över 60 år. Det ger utmärkt värme- och vattenbeständighet och klarar av temperaturer upp till 149 °C (300 °F). 3M™ Neoprenbaserat kontaktlim 5 är enkelt att spraya på och torkar lagom snabbt så att du har tid att placera och justera utan att sinka produktionen. Rekommenderade användningsområden Konstruktion av kompositpaneler Allmänna kontaktlimsapplikationer Träbearbetning Applicera limmet Oavsett om det sprayas, penslas eller rollas på, är det en enkel match att applicera ditt 3M™-lim. Börja applicera limmet försiktigt på ytan tills du täckt den jämnt. Om du använder ett överlappande mönster bör det räcka med ett lager för de flesta ytor. Vissa underlag, som porösa material, kan kräva ytterligare ett lager. Om du vill applicera ytterligare lim väntar du tills det första lagret känns torrt vid beröring innan du applicerar det andra lagret.

Dokumentation
Videoklipp för marknadsföringskampanjer