3M™ Nitrilbaserat Högpresterande Gummilim 847 Brun

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Högeffektivt lim avsett för packningar.

Fäster på nitrilgummi (BUNA), neopren, SBR, butyl, läder, vinyl och diverse andra gummimaterial.

Utmärkt beständighet mot bränsle, olja och vatten.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Högeffektivt lim avsett för packningar
 • Fäster på nitrilgummi (BUNA), neopren, SBR, butyl, läder, vinyl och diverse andra gummimaterial
 • Utmärkt beständighet mot bränsle, olja och vatten
 • Beständigt mot värme och fukt i temperaturer upp till 148 °C/300 °F
 • Möjlighet att öka fogstyrkan genom värmehärdning

3M™ nitrilbaserat högeffektivt gummilim 847 är ett mångsidigt lösningsmedelsbaserat och högeffektivt lim som är förhållandevis lättflytande för enkel applicering. Limmet har bra beständighet mot både olja och värme, och det används ofta för att sammanfoga de flesta gummi- och packningsmaterial.

Ett mångsidigt gummilim 3M™ nitrilbaserat högeffektivt gummilim 847 är ett av våra mest mångsidiga lösningsmedelsbaserade lim för gummi och packningar. Det här limmet fäster neopren, återvunnet material, nitrilgummi (BUNA), SBR och butylgummi till metall, trä och många plaster. Det ger utmärkt värme- och vattenbeständighet i temperaturer upp till 148 °C (300 °F). 3M™ Nitrilbaserat högeffektivt gummi- och packningslim 847 torkar lagom snabbt, med en öppentid på upp till 15 minuter, så att du har tid att placera och justera utan att sinka produktionen. Rekommenderade användningsområden Packningssammanfogning sammanfogning av bränsleledningar, bränsletankar och paneler som utsätts för olja fästa gummi till olika underlag (ej EPDM eller TPO) Laga gummi Laga läder Ett högeffektivt lim för svåra förhållanden I extrema förhållanden, där andra lim inte fungerar, har 3M™ Nitrilbaserat högeffektivt gummi- och packningslim 847 visat sig vara den rätta lösningen. Det här limmets förmåga att snabbt skapa starka och flexibla fogar gör det till det bästa valet i svåra förhållanden. Dessutom innebär medelhög viskositet att det är enkelt att hantera med pensel eller att hälla. 3M™ strävar alltid att tillhandahålla de bästa lösningarna för dina projekt, både i hemmet och på arbetsplatsen. Applicera limmet Oavsett om det sprayas, penslas eller rollas på, är det en enkel match att applicera ditt 3M™-lim. Börja applicera limmet försiktigt på ytan tills du täckt den jämnt. Om du använder ett överlappande mönster bör det räcka med ett lager för de flesta ytor. Effektiv täckning uppnås när 80 % eller mer av ytan har täckts. Vissa underlag, som porösa material, kan kräva ytterligare ett lager. Om du vill applicera ytterligare lim väntar du tills det första lagret känns torrt vid beröring innan du applicerar det andra lagret.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.