3M™ Scotch-Weld™ PUR-lim TS230 Off-white

  • 3M ID 7000000898
  • UPC 50051115251653,00051115251658

Längre arbetstid och stelningstid ger dig tid att placera in delarna.

Hög motståndskraft mot migrering av mjukgörare skapar mycket starka fogar.

Fäster till en mängd liknande och skilda material.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Längre arbetstid och stelningstid ger dig tid att placera in delarna
  • Hög motståndskraft mot migrering av mjukgörare skapar mycket starka fogar
  • Fäster till en mängd liknande och skilda material
  • Formeln med 100 % fast substans fungerar bra för många värmekänsliga material
  • En komponentlim för enkel applicering utan blandning eller gissning

3M™ Scotch-Weld™ PUR-lim TS230 är ett fukthärdande och 100 % solitt konstruktionslim av enkomponentstyp som används för att sammanfoga trä och vissa plaster. Både den vita/gulvita och svarta versionen är spraybar och ger långa öppen- och stelningstider. Utökad arbetstid och längre stelningstid ger dig mer tid att placera och justera delar och fogar för perfekt passform innan härdning.

Om 3M™ Scotch-Weld™ PUR-lim 3M™ Scotch-Weld™ PUR-lim är vår produktfamilj med fukthärdande polyuretanlim av enkomponentstyp. Dessa lim appliceras varma och fäster en mängd olika underlag, som trä, fiberförstärkt plast (FRP) och många andra plaster, till sig själva, metall eller glas med starka fogar. Vår fukthärdande formel härdas genom en reaktion med fukt i luften eller underlaget. Utöver att sprayas på kan de även matas ut från handhållna eller bordsmonterade pistoler och främst används utrustning för stora volymer. Våra PUR-lim av enkomponentstyp kan sammanfoga en stor mängd plaster, inklusive polystyren och polyakryl. De kan även användas effektivt på en mängd andra underlag – från aluminium och glas till plast och trä. Rekommenderade användningsområden Golv Fordonsindustri Bygg Möbler Skyltning Konsumentprodukter Specialfordon Transport Allmän industri Militär och myndigheter Detaljhandel‎ Elektronik Träbearbetning Förpackningar Våra enkomponentslim skapar starka fogar och kan användas för att sammanfoga många värmekänsliga material. Våra formler med 100 % fast substans är mycket motståndskraftiga mot migrering av mjukgörare och fäster till en mängd olika underlag, både lika och skilda, mycket starkt. Inte som tvåkomponentslim Vår produktfamilj med fukthärdande PUR-lim av enkomponentstyp börjar härdas när de utsätts för fukt. Till skillnad från reaktiva tvåkomponentslim påverkas inte fukthärdande uretanlim av temperatur så mycket som fukt. Om den relativa fukthalten understiger 40 % och underlaget inte är poröst, saktas härdningstakten av dramatiskt pga. den mindre mängden fukt som finns tillgänglig i omgivningen. Skillnaden ligger i härdningen Sättet som fukthärdande uretanlim härdar är annorlunda från vatten- eller lösningsmedelsbaserade lim. Fukthärdande lim härdar via en kemisk och mekanisk sammanfogning.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist