1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Slipband
 5. Slipduksband
 6. 3M™ Cubitron™ II Slipband 967F

3M™ Cubitron™ II Slipband 967F

Produkter
 • Hållbarhet innebär färre bandbyten och fler bearbetade delar per band
 • Enastående skärförmåga på kolstål och verktygsstål, vilket resulterar i högre produktivitet
 • Värmebeständigt kylmedel möjliggör grovslipning av värmekänsliga högnickellegeringar
 • Den kraftiga ryggen med grova kornstorlekar tål krävande applikationer som högtrycksslipning
 Mer...
Se alla detaljer
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Totallängd (metrisk)
Overall_Length_Metric
Korngrovlek
Grit
Visa alla produkter 
 Totalbredd (metrisk), Totallängd (metrisk)  Korngrovlek
Alla produkter
Stäng
Specifikationer
Baksidans vikt
YF-vikt, ZF-vikt
Beläggningstyp
Sluten beläggning
Flextyp
Enkel flex
Korngrovlek
24+, 36+, 50+, 60+, 80+
Produktform
Bälte
Ryggmaterial
Polyesterduk
Slipmaterial
Keramik, Precisionsformad keramik
Totalbredd (metrisk)
80 mm
Totallängd (metrisk)
3,5 m
Typ av skarv
Filmspärr
Varumärke
Cubitron™
Detaljer
 • Hållbarhet innebär färre bandbyten och fler bearbetade delar per band
 • Enastående skärförmåga på kolstål och verktygsstål, vilket resulterar i högre produktivitet
 • Värmebeständigt kylmedel möjliggör grovslipning av värmekänsliga högnickellegeringar
 • Den kraftiga ryggen med grova kornstorlekar tål krävande applikationer som högtrycksslipning

3M™ Cubitron™ II slipband 967F har högpresterande precisionsformade 3M-korn på en baksida av elastisk, rejäl polyester. Våra slipband levereras med ett kylmedel.

Använd 3M™ Cubitron™ II slipband 967F och få enastående hållbarhet och skäreffektivitet för högtrycksapplikationer. Våra slitstarka band har precisionsformade 3M-korn, vilket innebär färre bandbyten och fler bearbetade detaljer per band. De har enastående skärförmåga på kolstål, nickellegeringar och verktygsstål, vilket resulterar i högre produktivitet. Banden har ett integrerat kylmedel för överlägsen prestanda på titan och andra värmekänsliga material. De rekommenderas för torr eller våt slipning, för mellan- till högtrycksapplikationer, som till exempel valsslipning. Tyngre ryggmaterial ger bättre vidhäftning och nötningsskydd jämfört med andra textilunderlag. Det underlättar vid krävande applikationer och ger en konsekvent skärhastighet. Underlaget är hartsbundet för att tåla hög värme och tryck. Tekniken bakom precisionsformade 3M™-korn Precisionsformade korn (PSG) innebär ett stort steg framåt i sliptekniken. PSG är ett keramiskt mineral som genom en patentskyddad process ökar kornens seghet och hårdhet. 3M:s forskare gick ett steg längre och precisionskonstruerade mineralet till att bilda en enhetligt triangelformade korn som ständigt bryts av till supervassa spetsar och kanter som skär genom metallen, snarare än mejsling eller ”plöjning” som konventionella slipmedel. PSG ger en supersnabb avverkning och minskar värmeuppbyggnaden i arbetsstycket, vilket minskar värmerelaterade sprickbildning och missfärgning. Dessutom förblir PSG svalare, vassare och har längre livslängd än konventionella slipmedel. Skaffa bandet du behöver Slipband finns i många olika bredder och längder och används på en mängd olika bandmaskiner. Bandet är utformat för många olika applikationer och material. 3M erbjuder ett brett utbud av band, det finns ett för nästan alla industriella bandslipmaskiner. Bredare band används tillsammans med breda bandslipar för att slipa metall och paneler av rostfritt stål. Andra applikationer inkluderar rensning av gjutgods, på värmekänsliga metaller som Inconel och kobolt-krom.

Föreslagna användningsområden

 • Används till borttagning av glödskal, slipning med högt tryck, efterbehandling samt många fler applikationer. De är perfekta för att ta bort krom från gamla detaljer när de byggs om
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.