3M™ Glasfibertejp 5451

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Den högkvalitativa baksidan av glasfiber ger bättre dragstyrka och beständighet mot revor och punktering än typiska tejper med baksidor av PTFE-film

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
  • Den högkvalitativa baksidan av glasfiber ger bättre dragstyrka och beständighet mot revor och punktering än typiska tejper med baksidor av PTFE-film

3M™ PTFE-glasfibertejp 5451 har en brun baksida av glasfiber som är impregnerad med PTFE (polytetrafluoreten) och kan användas för tillämpningar som kräver höga prestanda. Den här tejpen ger en slät yta på maskiner och har en väldigt låg friktionskoefficient som i kombination med ett tryckkänsligt silikonbaserat häftämne skapar ett ytskikt utan vidhäftning som kan används vid höga temperaturer.

Lång livslängd Använd 3M™ PTFE-glasfibertejp 5451 när du behöver en tejp som är stark och hållbar. Den här PTFE-tejpen är beständig mot de flesta kemikalier och är en snabb och tålig lösning som kan avlasta förpacknings- och värmeförseglingsmaskiner. Den fungerar som ett hållbart, friktionsreducerande lager mellan ytor där tryck, temperaturförändringar och andra faktorer kan skapa vidhäftning. PTFE är kemikaliebeständigt och kan användas som en tillfällig kemisk barriär. Tejpen kan användas inom ett brett temperaturomfång, från 73 °C till 260 °C, vilket gör att den kan användas vid höga temperaturer. Rekommenderade användningsområden Värmeförseglingsmaskiner Stryk- och pressutrustning Buntning vid höga temperaturer För att få formen att släppa vid kompositsammanfogning För att skapa en barriär mellan olika delar Vad är PTFE? Polytetrafloreten (PTFE) är ett syntetiskt material som används inom flera olika industrier och tillämpningar för att minska friktionskoefficienten. PTFE används som ytbeläggning på stekpannor och annan köksutrustning på grund av dess låga vidhäftning och höga temperaturbeständighet. Materialet är icke-ledande och fungerar därför utmärkt för att isolera elektriska komponenter. Florpolymerbindningarnas kemikaliebeständighet gör att PTFE inte reagerar med många kemikalier, vilket gör ämnet väl lämpat för användning i behållare och rörkanaler med reaktiva och frätande ämnen. PTFE minskar friktion och slitage och påverkar energieffektiviteten i maskiner. Dess låga friktion gör att PTFE används inom industritillämpningar med delar i rörelse, såsom lager, växlar och glidplattor. I dessa tillämpningar fungerar PTFE avsevärt bättre än nylon eller acetal. 3M har tagit den mångsidiga sammansättningen genom en extruderingsprocess för att skapa en tunn film. Filmen kombinerades sedan med unika tryckkänsliga häftämnen från 3M för att skapa den här PTFE-tejpen. Innovativa, högpresterande 3M PTFE-tejper är pålitliga, hållbara och minskar friktionen mellan ytor.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.