3M™ AccuGlide™ 2+ Tejphuvud

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Skyddar lådorna samtidigt som den effektiviserar arbetet, vilket garanterar en enhetlig tejpapplikation med begränsade underhållskrav.

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Skyddar lådorna samtidigt som den effektiviserar arbetet, vilket garanterar en enhetlig tejpapplikation med begränsade underhållskrav

3M™ AccuGlide 2+ Övre/nedre tejphuvud är ett lätt tejphuvud som har ett mjukt nedslag

Ett lätt tejphuvud med mjukt nedslag. 3M™ AccuGlide 2+ Övre/undre tejphuvud skyddar lådor med en krökt form och ett mjukt nedslag som ger en konsekvent applicering, vilket garanterar hög kvalitet och minimerar behovet av underhåll. 3M™ AccuGlide 2+ Övre/nedre tejphuvud är ett tejphuvud med mjukt nedslag för Scotch-packtejp för "C clip"-applicering. Det kan användas med en tejpbredd på 36/38–48/50 mm vid en hastighet på upp till 0,39 m/s. Sidornas profil, den öppna tejpbanan och de enkla instruktionerna gör att det går snabbt att ladda tejphuvudet. De flexibla polerings- och appliceringsrullarna kompenserar eventuella ojämnheter på förpackningen och är enkla att ta bort. Det användarvänliga tejphuvudet har ett mjukt nedslag som är konstruerat för att maximera systemets livslängd. Designad för att användas med 3M™-Matic-serien med justerbara kartongförslutningsmaskiner. Produktens kompakta storlek och enkelhet gör den lämplig att monteras i andra transportsystem för lådor, och den kan användas för att försluta lådor för många olika branscher, bland annat följande områden: livsmedel och dryck, medicinsk utrustning, läkemedel, elektronik, tillverknings- och distributionscenter. 3M™ AccuGlide 2+ Övre/nedre tejphuvud har stabil inriktning och mjuk applicering tack vare följande funktioner: en spärr som håller tejprullen på plats för stabilitet, möjligheten att byta rulle med ett enkelt tryck, en hållbar och robust konstruktion, en friktionsbroms som bibehåller rätt tejpspänning och förhindrar överrullning för smidig tejpapplicering. På 3M™ Industrial Adhesives and Tapes Division använder vi oss av forskning för att ta fram innovativa lösningar som förbättrar design- och tillverkningsprocesser hos företag över hela världen.

Specifikationer

Resurser