Scotch® Packtejp 311+

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Högpresterande packtejp för industrin utvecklad för kalla och fuktiga miljöer

Passar utmärkt för kartongförslutning och skarvning och andra krävande användningsområden inom förpackning

Fungerar utmärkt inom ett bredd temperaturområde

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Högpresterande packtejp för industrin utvecklad för kalla och fuktiga miljöer
  • Passar utmärkt för kartongförslutning och skarvning och andra krävande användningsområden inom förpackning
  • Fungerar utmärkt inom ett bredd temperaturområde
  • Fäster mot kartonger av återvunnen wellpapp
  • Snabb och enkel att applicera för hand, med manuell dispenser eller med 3M-Matic™ Kartongförslutningsmaskin

Scotch® 311+ Packtejp är en mycket stark återvinningsbar tejp för många krävande användningsområden inom industrin som till exempel kartongförslutning och skarvning. Tejpen fungerar mycket bra i fuktiga och kalla utrymmen som godsmottagningar och lagerlokaler, även i temperaturer under fryspunkten.

Scotch® Packtejp 311+ är smidig att hantera. Tejpen bibehåller sina egenskaper och ger en tät försegling även i de kallaste och fuktigaste miljöer. Den kan användas vid frys- och kyltemperaturer från -6 °C till 10 °C. Den här mycket starka packtejpen passar utmärkt för kartongförslutning, skarvning och andra krävande användningsområden. Tejpens kraftfulla förslutningsförmåga gör att den även fäster utmärkt mot kartonger av återvunnen wellpapp. Det går snabbt och enkelt att applicera Scotch® packtejp 311+ för hand, med en manuell dispenser eller med 3M-Matic™ kartongförslutningsmaskin. Rekommenderade användningsområden Livsmedel och dryck Elektronik E-leveranser Läkemedel Behåller styrkan för en säker leverans Scotch® Packtejp 311+ har utmärkt vidhäftningsförmåga och tålighet för att klara påfrestningarna som den ofta utsätts för i tuffa transportmiljöer och kalla temperaturer. Ryggmaterialet formar sig smidigt runt hörn och på strukturerade ytor för att ge en hållbar förslutning. Snabbt hugg och slitstarkt ryggmaterial gör att den här tejpen är utrustad med de egenskaper som krävs för att kunna prestera i tuffa miljöer.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist