Scotch® Packtejp 305

  • En prisvärd packtejp för allmänt bruk som är lämplig för lättviktsapplikationer
 Mer...
Se alla detaljer
Alla produkter
Stäng

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.
Specifikationer
Draghållfasthet (metrisk)
368 N/100mm, 701 N/100mm
Färg
Brun, Transparent
Häftämnestyp
Akryl
Opacitet
Transparent
Rullens storlek (metrisk)
76 mm, 76,2 mm
Varumärke
Tartan™
Detaljer
  • En prisvärd packtejp för allmänt bruk som är lämplig för lättviktsapplikationer

Tartan™ Packtejp 305 är en packtejp med tyst avrullning som är lämplig för lättviktstillämpningar, speciellt inom livsmedels- och dryckesindustrin. Baksidan av polypropenfilmen är lätt att hantera och motstår nötning, fukt och slitage. Den enhetliga baksidan kan enkelt formas runt kanter och fäster lätt på grova ytor för en tätslutande vidhäftning.

Packtejp med tyst avrullning för lättviktsapplikationer. Tartan™ Packtejp 305 är en prisvärd universell tejp med 46 mikron, polypropenfilm och tryckkänsligt akryllim som passar utmärkt för lättviktsapplikationer. Den är speciellt utformad för att undvika typiska avrullningsljud, klara av låga temperaturer och vara enkel att använda och applicera för hand, med en manuell tejphållare eller en 3M™ Matic Kartongförslutningsmaskin. Exempel på rekommenderade användningsområden: Allmän industri, mat och dryck, låga temperaturer, kartonger som utsätts för UV-ljus och åldrande slutskarvning. Den fäster omedelbart och jämnt på svåra ytor, inklusive kartong med en stor andel återvunnet innehåll. Den är rivningstålig och delar sig inte.

Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.