Tartan™ Packtejp 305

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

En prisvärd packtejp för allmänt bruk som är lämplig för lättviktsapplikationer

Akrylhäftämne med polypropenbaksida ger pålitlig kvalitet

Motstår UV-strålning utan att gulna, lämplig för arkivering

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
  • En prisvärd packtejp för allmänt bruk som är lämplig för lättviktsapplikationer
  • Akrylhäftämne med polypropenbaksida ger pålitlig kvalitet
  • Motstår UV-strålning utan att gulna, lämplig för arkivering

Tartan™ Packtejp 305 är en packtejp med tyst avrullning som är lämplig för lättviktstillämpningar, speciellt inom livsmedels- och dryckesindustrin. Baksidan av polypropenfilmen är lätt att hantera och motstår nötning, fukt och slitage. Den enhetliga baksidan kan enkelt formas runt kanter och fäster lätt på grova ytor för en tätslutande vidhäftning.

Packtejp med tyst avrullning för lättviktsapplikationer. Tartan™ Packtejp 305 är en prisvärd universell tejp med 46 mikron, polypropenfilm och tryckkänsligt akryllim som passar utmärkt för lättviktsapplikationer. Den är speciellt utformad för att undvika typiska avrullningsljud, klara av låga temperaturer och vara enkel att använda och applicera för hand, med en manuell tejphållare eller en 3M™ Matic Kartongförslutningsmaskin. Exempel på rekommenderade användningsområden: Allmän industri, mat och dryck, låga temperaturer, kartonger som utsätts för UV-ljus och åldrande slutskarvning. Den fäster omedelbart och jämnt på svåra ytor, inklusive kartong med en stor andel återvunnet innehåll. Den är rivningstålig och delar sig inte.

Propiedades específicas

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist