Scotch® Packtejp 313

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Hög vidhäftningsförmåga som gör att tejpen tål tuffa tag

Lämplig för returkartong. Tål temperatursvängningar

Utformad för enkel hantering och applicering med dispenser

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Hög vidhäftningsförmåga som gör att tejpen tål tuffa tag
  • Lämplig för returkartong. Tål temperatursvängningar
  • Utformad för enkel hantering och applicering med dispenser

3M™ Scotch® Packtejp 313 passar mycket bra för förslutning av returkartong. Tejpen är tyst- och lättavrullad och tål solljus. Ryggen består av polypropen som gör tejpen enkel att hantera och lätt att forma runt kanter och ojämna ytor för en tät försegling. Tejpen klarar temperatursvängningar och lämpar sig för kartonger som väger up till 31 kg.

Utformad för säker förslutning av kartonger och lådor som används för flytt, frakt och distribution. Tejpens hållbarhet och höga vidhäftningsförmåga gör att den fungerar särskilt bra på returkartong och spånplattor. Eftersom tejpen är ekonomisk och pålitlig är packtejpen även populär för packetering av livsmedel, drycker, sportutrustning, rör, bildelar och möbler.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist