1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Sammansättningar och polermedel
 4. Polerdynor till motorhuv
 5. 3M™ Perfect-It™ Quick Connect Rubbingrondell

3M™ Perfect-It™ Quick Connect Rubbingrondell

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Våra högst presterande rubbingrondeller

Fungerar med 3M™ Hookit™ och Quick Connect-fästsystem för enkla byten

Skumkonstruktionen håller polermedlet och förhindrar slingring för snabbare och renare resultat

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Våra högst presterande rubbingrondeller
 • Fungerar med 3M™ Hookit™ och Quick Connect-fästsystem för enkla byten
 • Skumkonstruktionen håller polermedlet och förhindrar slingring för snabbare och renare resultat
 • Finns i flera storlekar
 • En del av 3M™ Perfect-It™ färgkodat lackeringssystem

3M™ Perfect-It™ Quick Connect Rubbingrondeller är 3M:s högst presterande polerrondeller i skum för förfining av sandrepor, långsam polering, dammborttagning och mer. Skummets ytmönster ger mer ytkontakt, håller polermedlet bättre och minskar slängning. Dubbelsidiga rondeller fungerar med 3M™ Quick Connect-adaptrar på roterande polermaskiner; enkelsidiga rondeller fungerar med Hookit™-systemet för enkla byten.

För högsta prestanda vid varje steg under poleringen kombinerar våra 3M™ Perfect-It™ Quick Connect Rubbingrondeller funktioner som sparar tid och förbättrar resultaten. Rondellens ytmönster är designad i skummet för att hålla mer polermedel och begränsa slängning, samt ge mer kontakt med ytan för maximal effektivitet. Dubbel- och enkelsidiga konstruktioner fungerar med våra Quick Connect- och Hookit™-fästsystem för att spara tid och bevara rondellens liv. Välj mellan en mängd olika rondeller för specifika applikationer, inklusive arbete med härdad, hård eller medium lackfärg, dammborttagning, repborttagning och förfining av P1200 eller finare sandrepor även i trånga utrymmen. Vi utvecklade dessa skumrondeller som en del av vårt Perfect-It™ färgkodade lackeringssystem för att hålla jämna steg med moderna färg- och klarlacksteknologier. Skumrondeller är i allmänhet mindre aggressiva och ger en finare finish än ullrondeller, idealiska för de kritiska poleringsstadierna av färglackering. De kan vanligtvis arbeta med högre rotationshastighet och förlitar sig på en kombination av avverkning och värmeutveckling för att smälta ytbeläggningen och avlägsna små repor och slipmärken. Våra dubbelsidiga 3M™ Perfect-It™ Quick Connect Rubbingrondeller i skum har en mittplatta för ökad hållbarhet och fungerar med vår Quick Connect-polermaskinsadapter. Metalladaptern har 5/8-tums gängor, vilket gör det enkelt för användare att snabbt låsa och centrera våra polerrondeller till ett stort utbud av vanliga roterande polermaskiner. De kan ta loss dem lika snabbt, vilket gör byte av rondeller enkelt och snabbt och sparar tid . Vår Hookit™-kardborrefunktion gör montering, borttagning och återmontering av enkelsidiga 3M™ Perfect-It™ Quick Connect Rubbingrondeller rent, lätt och mycket snabbt för maximerad arbetstid. Hookit™-rondeller har J-formade krokar av den typ som oftast används i vardagliga kardborreapplikationer. Hookit™-backup-rondeller för skivor greppar de borstade nylonslingorna på 3M™ Perfect-It™ Quick Connect Rubbingrondeller och håller dem stadigt fästa även under aggressiv användning. Ändå tas rondellerna också bort mycket snabbt, vilket sparar tid vid poleringsjobb med flera steg. 3M™ Perfect-It™ Quick Connect Rubbingrondeller är de högst presterande dubbel- och enkelsidiga skumpolerrondeller vi erbjuder. De är en integrerad del av vårt 3M™ Perfect-it™ lackeringssystem – utvecklat för när den finaste finishen krävs för varje nivå av klarlack och färgreparation. Vårt system använder en progressiv serie av slipmedel och polerrondeller för att producera utställningsfinish med djup färg och rik glans.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Total diameter (metrisk) 203,2 mm, 216 mm, 150 mm, 75 mm
Kornstorlek Medium
Maximal hastighet 4 500 rpm
Ytstil Våfflat, Slät
Antal sidor 1 , 2
Material Foam

Relaterade Produkter