Scotch® Maskeringstejp 202

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Den tunga, tjocka baksidan av kräppat papper ger bra färglinjer

Naturgummihäftämne ger bra, omedelbar vidhäftning

Häftämnet ger utmärkt hållstyrka för lång tillförlitlighet

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Den tunga, tjocka baksidan av kräppat papper ger bra färglinjer
 • Naturgummihäftämne ger bra, omedelbar vidhäftning
 • Häftämnet ger utmärkt hållstyrka för lång tillförlitlighet

Scotch® Maskeringstejp 202 i kräppat papper är en användbar tejp med en tjock baksida i kräppat papper. Den här universaltejpen har ett naturligt gummibaserat häftämne och har en god, omedelbar vidhäftning och stark hållkraft, vilket gör den till en favorit i klassrummet.

En helt vanlig tejp Den omedelbart igenkännbara Scotch® Maskeringstejp i kräppat papper 202 är en stark tejp som är särskilt bra för vidhäftning, skydd, buntning m.m. Den här maskeringstejpen har en tjock baksida av kräppat papper och är enkel att använda. Den har även ett naturligt gummibaserat häftämne för god, omedelbar vidhäftning och utmärkt hållkraft. Scotch® Maskeringstejp i kräppat papper 202 är lätt att riva av, enkel att applicera och har också bra överföringsmotstånd för ren borttagning, vilket har gjort den till en favorit i många klassrum. Rekommenderade användningsområden Vidhäftning Skydd Buntning Märkning Målning Konst och hantverk Vad är maskeringstejp? Maskeringstejp har utvecklats specifikt för att hjälpa till att skydda omgivande ytor från översprutning och ge rena färglinjer, samtidigt som tejpen ska kunna tas bort enkelt utan att lämna rester när jobbet är klart. Maskeringstejper från 3M fäster väl, är beständiga mot lösningsmedel och vatten från färgen och är starka nog att klara av upphängning av plastskydd, men de går samtidigt att ta bort utan att lämna rester eller skada underlaget. Tejpens baksida, som vanligtvis består av kräppat papper, kan forma sig efter böjda och oregelbundna ytor. Tejpen går att riva av för hand, så att du slipper använda redskap.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.