1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Konstruktionslim
 5. Snabblim
 6. 3M™ Scotch-Weld™ snabblim för plast och gummi PR1500

3M™ Scotch-Weld™ snabblim för plast och gummi PR1500

 • Den snabbstelnande formeln håller igång processen utan uppehåll.
 • Snabblimmet fungerar bra på svårsammanfogade ytor, som EPDM-gummi och nylon.
 • Det trögflytande limmet kan fylla ut springor och gap.
 • Tack vare den trögflytande formeln rinner limmet inte ut på fel ställen.
 Mer...
Se alla detaljer
Alla produkter
Stäng

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Den snabbstelnande formeln håller igång processen utan uppehåll.
 • Snabblimmet fungerar bra på svårsammanfogade ytor, som EPDM-gummi och nylon.
 • Det trögflytande limmet kan fylla ut springor och gap.
 • Tack vare den trögflytande formeln rinner limmet inte ut på fel ställen.

Vi har utformat 3M™ Scotch-Weld™ snabblim för plast och gummi PR1500 som ett starkt och trögflytande industrilim. Detta snabbtorkande cyanoakrylat härdar vid rumstemperatur och är utformat för att fungera bra på många svårsammanfogade substrat, som EPDM-gummi, plastad PVC, ABS och nylon.

3M™ Scotch-Weld™ snabblim för plast och gummi PR1500 har god vidhäftning till många underlag utöver de svårsammanfogade substraten som EPDM-gummi och nylon. Det här tjocka, klara limmet fäster även bra till andra vanliga ytor som stelt skum, metall, plast och gummi. Vårt snabbtorkande lim ser till att projekten fortskrider och produktiviteten hålls uppe. Limmets höga viskositet ser till att det förblir på plats och fäster på sekunder. Det här snabbreagerande cyanoakrylatet kan även användas för att fylla i hål och skapa snabbstelnande fogar i snabba produktioner med hög volym. Hanteringsstyrka uppnås efter 10–100 sekunder, beroende på förhållandena, och full styrka uppnås inom 24 timmar, med en imponerande skjuvstyrka på 19 N/mm² (2 800 psi). Rekommenderade användningsområden Transport Specialfordon Metallbearbetning Bygg Medicin Militär och myndigheter Allmän industri Underhåll och reparation‎ Elektronik Konsumentprodukter Som många av våra andra snabblim är 3M™ Scotch-Weld™ Snabblim för plast och gummi PR1500 enkelt att applicera. Klar vätska som är enkel att applicera med god precision ur flaskan, utan några extra verktyg. Detta är ett starkt enkomponentsindustrilim, så varken tillsatser eller blandning krävs. När du applicerat limmet behöver du bara vänta 100 sekunder tills det har uppnått hanteringsstyrka, vilket är gott om tid för dig att placera och justera delarna korrekt. Efter att du justerat delarna som du vill härdas det fullt ut på 24 timmar vid 22 °C (72 °F). 3M™ Scotch-Weld™ snabblim för plast och gummi PR1500 fäster till liknande och skilda material, inklusive stelt skum (plastspont), flexibelt skum (latex, uretan), textil, filt, kork, fiberglas, stelt skum (uretan), plast (nylon), plast (ABS, PVC, akryl), metall och plast (polyolefin).