3M™ Hålrumsvax

  • 3M ID 7100232702
  • UPC 04054596843394,04054596843387,04054596843400

Lätt att använda

Snabbt att applicera

Praktiskt invändigt rostskydd

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Lätt att använda
  • Snabbt att applicera
  • Praktiskt invändigt rostskydd
  • Finns i 2 konsistenser för olika appliceringsegenskaper

Långvarigt rostskydd med 3M™ Inner Cavity Wax. 3M™ Inner Cavity Wax – gult, tränger in i hålrum och utefter svetsfogar och ger utmärkt rostskydd. Används som spray eller med en sprutpistol. 3M™ Inner Cavity Wax – transparent, har en tung konsistens och används vanligen för motorutrymmen eller där du vill skydda exponerade delar av ren metall, t.ex. för områden där det inte krävs någon kapillärkraft.

Lägg en skyddande ytbehandling på insidan av fordonets karossplåt med 3M™ Inner Cavity Wax (gult). Vårt hålrumsvax tränger in under fukt, är salttåligt och permanent mjukt. Det finns som spray eller med en sprutpistol. 3M™-hålrumsvax – gult, har en lätt konsistens och används för lådsektioner, inre sidostycken och instegsplåtar där det krävs kapillärkraft. 3M™ Inner Cavity Wax – transparent, har en tung konsistens och används vanligen för motorutrymmen eller där du vill skydda exponerade delar av ren metall, t.ex. för områden där det inte krävs någon kapillärkraft.

Resurser

Relaterade produkter

3M™ Vax för hålrum, Spray, Ljusbrun, 0,5lit3M™ Hålrumsvax
Användningsområden Rostskydd, Vaxning, Antikorrosion, Motorrumsskydd
Behållarstorlek (metrisk) 500 Millilitre
Form Aerosol
Färg Bärnsten
Produkttyp Hålrumsvax
Varumärken 3M™
Volym 500 mL

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist