1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Verktyg och utrustning
 4. Slipmaskiner
 5. Slipmaskiner
 6. 3M™ Elite Exenterslipmaskin för centralutsug

3M™ Elite Exenterslipmaskin för centralutsug

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Idealiska för industriella högproduktiva miljöer där det krävs dammborttagning

Ökad komfort med ergonomiska egenskaper som ett böjt handledsstöd och plattform med försänkt reglage

Gummigrepp med 3M-greppmaterial förbättrar användarkontroll och minskar vibrationer

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser

Detaljer

Höjdpunkter
 • Idealiska för industriella högproduktiva miljöer där det krävs dammborttagning
 • Ökad komfort med ergonomiska egenskaper som ett böjt handledsstöd och plattform med försänkt reglage
 • Gummigrepp med 3M-greppmaterial förbättrar användarkontroll och minskar vibrationer

3M™ Elite-excenterslipmaskiner som är förberedda för centralvakuum ger en professionell användning med maximerad förmåga till dammsugning. Våra excenterslipmaskiner som är förberedda för centralvakuum ger en kvalitetsfinish i industriella högproduktiva miljöer där det krävs dammborttagning.

Använd 3M™ Elite-excenterslipmaskiner som är förberedda för centralvakuum för att optimera användningen av 3M-slipmedel. Våra slipmaskiner är byggda med en kraftfull precisionsbalanserad luftdriven motor och har ett tåligt lätt hölje av aluminium som kräver mindre ansträngning. Slipmaskinerna kan kopplas till ett centralvakuumsystem eller användas med en extern bärbar dammsugare, t.ex. en Shop-Vac-dammsugare. De har gängor för tillbehör som möjliggör enkel och säker anslutning och bortkoppling av en 2,54 mm extern gängad vakuumslang (säljes separat) för att effektivt avlägsna damm från arbetsstycket liksom den omgivande miljön. Plattformen med försänkt reglage förebygger att användarens hand kläms och trycks. De tre greppstorlekarna gör att användaren kan välja själv, greppdiametern på verktyget är 69,85 mm och det finns två ytterligare greppstorlekar (diameter på 63,5 mm och 76,2 mm säljes separat). Ett förlängt böjt handledsstöd minskar belastningen på handled och hand, vilket också gör att den går att använda längre. Till gummigreppet används 3M™-greppmaterial vilket ger användaren bättre kontroll samtidigt som vibrationer absorberas och minskas. Det tåliga kompositöverdraget går ända ner till basen för att minska vibrationer och förebygga sprickor i höljet. En intern ljuddämpare skyddar användarens hörsel och en praktisk tumstyrd hastighetsratt hindrar oavsiktliga hastighetsändringar. Våra Elite-excenterslipmaskiner optimerar slipning och ytpreparering av trä, metall, fiberglas, komposit och flera andra ytskikt. På dessa handslipmaskiner som även brukar kallas dubbelverkande (DA, dual action) roterar den självhäftande sliprondellen och stödplattan på maskinen samtidigt i två överlappande ovala mönster. Detta innebär att inga slippartiklar följer samma bana två gånger, vilket ger en finish utan slipmärken som är klar att måla eller lacka.

Föreslagna användningsområden
 • Använd till att optimera slipning och ytpreparering av trä, metall, fiberglas, komposit och flera andra ytskikt

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Relaterade Produkter