3M™ Hookit™ Stödplatta

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Med J-krokar för säkert fäste av en 3M™ Hookit™-rondell eller 3M™ Finesse-it™-polerkudde

Använd med excenterslipmaskin, roterande slipmaskin eller vinkelslip

3M Hookit-systemet gör att det går enkelt att ta bort och återanvända

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Med J-krokar för säkert fäste av en 3M™ Hookit™-rondell eller 3M™ Finesse-it™-polerkudde
  • Använd med excenterslipmaskin, roterande slipmaskin eller vinkelslip
  • 3M Hookit-systemet gör att det går enkelt att ta bort och återanvända

3M™ Hookit™-stödplattan är gjord för att ge ett säkert fäste åt 3M Hookit-slip- eller finslipningsrondeller och Finesse-it polerkudden på flera olika handhållna slipningsverktyg. Den har en avfasad kant på 45° för att kunna ge den slipade ytan en vass kant eller göra den lättare att bearbeta.

För att säkert fästa en 3M™ Hookit™-slip- eller finslipningsrondell – eller 3M™ Finesse-it™-polerkudde på olika slags handhållna slipningsverktyg, använder du en 3M™ Hookit™-stödplatta. Våra stödplattor fäster mot 3M Hookit-rondellernas baksida med öglor av borstad nylon och ger en finare finish än rondeller med självhäftande baksida. Med 3M Hookit-kardborrefästet är det enklare att fästa rondellen, ta bort den och fästa den igen, så att den kan återanvändas tills slipförmågan är borta. Rondellerna eller kuddarna fästes med en J-formad krok, precis som vanliga kardborrefästen. Vår stödplatta har en avfasad kant på 45° vilket gör den flexibel så att den slipade ytan kan få en vass kant eller bli lättare att bearbeta. Hookit-systemet är avsett för arbetsutrymmen där rondeller med självhäftande baksida kan bli förorenade av damm, smuts eller flygande partiklar.

Föreslagna användningsområden
  • Använd för slipning med excenterslipmaskin, roterande slipmaskin eller vinkelslip

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist