3M™ VHB™ Tejp 4613F

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Snabb och lättanvänd metod för permanent vidhäftning som ger hög hållfasthet och lång livslängd

Det tryckkänsliga häftämnet fäster vid kontakt och ger omedelbar hanteringsstyrka

Skapa en stark, permanent bindning på metallytor eller andra material med hög ytenergi

Visa fler detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer

Höjdpunkter
  • Snabb och lättanvänd metod för permanent vidhäftning som ger hög hållfasthet och lång livslängd
  • Det tryckkänsliga häftämnet fäster vid kontakt och ger omedelbar hanteringsstyrka
  • Skapa en stark, permanent bindning på metallytor eller andra material med hög ytenergi
  • Enkel att riva
  • Skyltningstillämpningar

Dröm, designa och leverera med 3M™ VHB™ Tejp 4613. Den är vit, 1,1 mm tjock och har ett universalhäftämne på ett fast skumskikt med hög temperaturbeständighet. Den här snabba och lättanvända metoden för permanent vidhäftning med hög hållfasthet och lång livslängd. Den är väldigt flexibel tack vare viskoelasticiteten och har en stark vidhäftning på många olika substrat med hög ytenergi.

Dröm, designa och leverera med 3M™ VHB™ Tejp i 4611-familjen 3M™ VHB™ Tejp 4613F ingår i 4611-familjen med 3M™ VHB™-tejper. De här tejperna har ett universellt häftämne på båda sidorna av den fasta skumkärnan. Den höga temperaturbeständigheten gör att de här tejperna ofta kan användas för sammanfogning före färgbehandling vid höga temperaturer. Den används i regel på metallsubstrat som aluminium, galvaniserat stål och rostfritt stål. Tejpen kan användas för att fästa förstyvning och paneler, inklusive montering före färgtorkning i ugn, och för att fästa dekorativa material och paneler. Rekommenderade användningsområden: Förstyvning för paneler, paneler som fästs på ramar, dekorativa material och lister, namnplåtar och logotyper. En foamtejp utöver det vanliga Vi uppfann 3M™ VHB™-tejper 1980 och var först i branschen. De här unika tejperna kombinerar formbarhet med en stark och permanent fog. Resultatet är en produktfamilj med extremt starka tejper som fäster på en mängd olika substrat. 3M™ VHB™-tejp är ett beprövat alternativ till skruvar, nitar, svetsning och andra typer av mekaniska fästmetoder. Vid montering av fasadglas, mobiltelefoner, elektroniska vägskyltar, kylskåp, arkitektoniska fönster och mycket mer används den här specialtejpen för montering, sammanfogning och tätning. Den här beprövade och pålitliga tejpen ger enhetliga fogar, hög hållbarhet och är dessutom beständig mot lösningsmedel och fukt. 3M går i god för alla sina produkter och kan erbjuda designråd och teknisk support när du behöver det. Beprövad pålitlighet med 3M™ VHB™-tejper 3M™ VHB™-tejp ger en hållbar fog på ett sätt som mekaniska fästmetoder inte klarar. Tejpen förbättrar slutprodukternas utseende genom att ta bort behovet av nitar och skruvar, och ger samtidigt omedelbar hanteringsstyrka. I de flesta fall går det snabbare att fästa med 3M™ VHB™-tejp än att borra, fästa eller använda flytande lim. Vårt mångsidiga tejputbud kan användas inomhus eller utomhus i en rad olika tillämpningar, inklusive montering av fönster, dörrar och skyltar, inom elektronik och bygg samt i en mängd andra industritillämpningar. 3M™ VHB™-tejp har bra beständighet mot kemikalier och UV-strålning och klarar såväl hettan i Dubai som kylan i Kanada. Det unika akrylhäftämnet gör tejpen extremt tålig och motståndskraftig mot förändringar, så att du kan lita på den under lång tid. Bättre idéer genom forskning och innovation På 3M Adhesives and Tapes Division använder vi oss av häftämnesforskning för att ta fram innovativa lösningar som förbättrar design- och tillverkningsprocesser hos företag över hela världen. Tekniken gör att våra kunder kan leverera konkurrenskraftiga produkter snabbare och effektivare till marknaden.

Specifikationer

Resurser

Liknande produkter

Totalbredd (metrisk) 19 mm, 12 mm
Baksidans material (bärare) Akrylfoam
Färg Vit
Totallängd (metrisk) 33 m
Häftämnestyp Akryl