1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Flexibla lim
 5. Smältlim
 6. 3M™ Smältlim 3731, Q Ljusbrun, Crème, 16 mm x 203 mm, 5 kg

3M™ Smältlim 3731, Q Ljusbrun, Crème, 16 mm x 203 mm, 5 kg

 • 3M ID 7100009195
 • UPC 50021200452715

100 % solitt, lösningsmedelsfritt lim för starka fogar.

Limmet ger långsiktig hållbarhet tack vare hög temperaturbeständighet.

Termoplastlimmet gör det möjligt att sammanfoga substrat med låg ytenergi.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • 100 % solitt, lösningsmedelsfritt lim för starka fogar
 • Limmet ger långsiktig hållbarhet tack vare hög temperaturbeständighet
 • Termoplastlimmet gör det möjligt att sammanfoga substrat med låg ytenergi
 • Snabbstelnande för snabba och effektiva resultat
 • Ger bra fläkstyrka för robusta och tåliga fogar

3M™ smältlim 3731 är ett 100 % solitt, lösningsmedelsfritt lim som ger en stark och hållbar fog. Vi har utformat det här limmet för att ge beständiga och pålitliga fogar med hög värmebeständighet, för att du ska kunna förvänta dig utmärkt prestanda i en mängd olika tillämpningar.

Ett snabbrörligt smältlim 3M™ smältlim 3731 har utvecklats för att ge exceptionella resultat. Det är ett värmebeständigt lim med långsiktig hållbarhet som klarar av höga temperaturer utan att lossna eller deformeras. Detta smältlim fäster bra till en mängd olika underlag och passar utmärkt till att fästa LSE-underlag, inklusive polyetylen och polypropylen. Dessutom är 3M™ Smältlim 3731 snabbstelnande med en öppentid på 30 sekunder för starka och tåliga fogar på kort tid. 3M™ Smältlim 3731 skapar slitstarka långsiktiga fogar som du kan lita på i en mängd olika tillämpningar, tack vare den höga skalstyrkan. Rekommenderade användningsområden 3M™ Smältlim 3731 kan användas inom många branscher, inklusive bilbranschen, konstruktion, möbler, skylttillverkning, konsumentprodukter, specialfordon, transporter, militär, detaljhandel, elektronik, träbearbetning och emballage. Några rekommenderade användningsområden för den här produkten: Plast Trä Skum Tyg Kartong Korta fakta om smältlim Smältlim är 100 % solida termoplasthartser. Dessa lim är utformade för att smälta på nytt efter sammanfogning om de utsätts för tillräckligt höga temperaturer. Fördelen med smältlim över mekaniska fästanordningar och tätningstejp är att det är i princip osynligt mellan ytor. Våra smältlim övergår till vätskor vid uppvärmning för att snabbt fylla i gap och väta fästytan. När du applicerar smältlim på en yta svalnar och stelnar de och uppnår maximal vidhäftningsförmåga på bara sekunder. Tack vare kort öppentid kan du flytta konstruktioner direkt efter appliceringen, vilket gör att du slipper använda klämmor eller liknande och extra torktider och tillförd energi. En snabb lösning Vi har utformat 3M™ smältlim 3731 för att skapa robusta fogar som håller, fäster snabbt och uppfyller kraven från ditt projekt. Smältlimmet har utformats för att leva upp till dina behov och ge utmärkt prestanda.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.