3M™ Bandslipmaskin

  • Tillgängliga alternativ
  • | Välj produktalternativ för ID.

Den lätta filbandslipen är perfekt för avverknings- och finisharbete vid karossreparationer

Den kraftfulla 495W-motorn är utmärkt för reparation på bilskador

Den lätta vikten innebär större manöverutrymme och mindre belastning för operatören

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Den lätta filbandslipen är perfekt för avverknings- och finisharbete vid karossreparationer
  • Den kraftfulla 495W-motorn är utmärkt för reparation på bilskador
  • Den lätta vikten innebär större manöverutrymme och mindre belastning för operatören
  • Det roterbara huset möjliggör användning i rad olika trånga utrymmen
  • Utformad för användning med 3M™ Cubitron™ II slipband

3M™ filbandslip för karossreparationer har samma teknik och mångsidighet som metallbandslipar med en storlek som är perfekt för bilkollisionsreparationer. Det här smala verktyget är perfekt för avverkning på trånga ställen, inklusive avverkning, putsning och raffinering av punktsvetsningar, samt utjämning och finish. Den här filbandslipen är utformad för användning med 3M™ Cubitron™ II slipmedel.

3M™ filbandslip för karossreparationer ger verkstäder samma pålitlighet och mångsidighet som tunga metallbandslipar, med en lätt vikt och smal profil som är perfekt för bilplåtsarbeten. Den drar 495W och väger mindre än 1 kg - gott om kraft och utmärkt manöverutrymme för en rad olika jobb, inklusive punktsvetsborttagning. I många fall kan bandslipen ersätta en traditionell punktsvetsborr. Den är också mycket bra för borttagning av kantflänsar, ytpreparation och putsning av uretan, tätningar och svetsningar. 3M™ filbandslipar för karossreparationer är speciellt lämpliga för avverkning på trånga ställen som t.ex. mellan dörrpaneler eller längs skarpa konturer. Hela huset är roterbart, så att operatören kan vända och rotera slipen och bandet för svåråtkomliga ställen. Detta filbandsverktyg är utformat för användning med 3M™ Cubitron™ II slipband, skapade för effektiv avverkning och lång hållbarhet. Det är utrustat med ett utbytbart gummikontakthjul som är utformat för att ge ytterligare flexibilitet och anbringa mindre tryck på slipmedlet under användning, vilket förlänger slipbandets livslängd ytterligare. Vår 3M™ filbandslip för karossreparationer är en del av en komplett portfölj med slipmedel och verktyg speciellt utformade för refinishreparationer.

Resurser

Relaterade produkter

3M™ Body Repair File Belt Sander, 457mm, 335753M™ Bandslipmaskin
Motor hk (W) 0.65 (485)
Vakuumtyp Icke-vakuum
Produkttyp Filbandslip
Totallängd (metrisk) 32 cm
Strömkälla Pneumatisk

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist