3M™ PELTOR™ X4 Hörselkåpor

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Sänker bullernivåerna från 32–33 dB, beroende på modell, testade i enlighet med EN 352:2020

Tillgänglig som elektriskt isolerad och resistent eller ”dielektrisk” i A-band och P5-modeller med hjälmfäste

Färgkodning gör det enkelt att identifiera vilken skyddsnivå som används

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Sänker bullernivåerna från 32–33 dB, beroende på modell, testade i enlighet med EN 352:2020
 • Tillgänglig som elektriskt isolerad och resistent eller ”dielektrisk” i A-band och P5-modeller med hjälmfäste
 • Färgkodning gör det enkelt att identifiera vilken skyddsnivå som används
 • En innovativ tätningsring och dämpkuddsteknik ger utmärkt skydd mot låga frekvenser och en strömlinjeformad design
 • 3M-utvecklade dämpkuddar av skum för effektiv akustisk tätning och tillförlitligt skydd
 • Den delade hjässbygeln fördelar värmen och det rostfria stålet inuti bygeln ger ett jämnt tryck och en bekväm passform under hela arbetsdagen
 • Designade för att optimera viktfördelning och balans för enastående komfort
 • Kåporna i ABS-plast är hårda, har hög hållfasthet och är slagtåliga
 • Den mjuka yttre beläggningen i termoplastisk polyuretan (TPU) skyddar mot nötning och stötar

3M™ PELTOR™ X4 Hörselkåpor är våra lätta och smala hörselskydd med innovativa skuminlägg och mellanlägg för ökad dämpning och skydd mot låga frekvenser. Finns i modeller med hjässbygel, hjälmfäste och nackbygel. Modellen med hjässbygel har en elektriskt isolerad, delad hjässbygel som minskar värmeansamlingen på huvudet. Beroende på användarens preferenser eller användningsområde finns versioner med hjälmfäste tillgängliga som antingen dielektriskt isolerade eller med robusta metallarmar.

Använd 3M™ PELTOR™ X4 Hörselkåpor för hörselskydd med hög prestanda mot måttliga till höga bullernivåer. 3M PELTOR Hörselkåpor X4 har färgkoden klargrön med god synbarhet, vilket gör det enkelt att välja rätt skyddsnivå från X-serien. Våra hörselkåpor kombinerar 3M:s långa erfarenhet inom hörselskydd med avancerad teknik och har ett specialframtaget mellanlägg och en ny dämpkuddsteknik som förbättrar bullerdämpningen utan att göra produkten större eller tyngre. Det betyder att X4 är lätta och ännu mer strömlinjeformade jämfört med andra hörselkåpor med hög bullerdämpning, samtidigt som bullret minskas med upp till 32 dB. Modellen med hjässbygel har en elektriskt isolerad, delad hjässbygel som bidrar till att minska värmeansamlingen på huvudet och rostfri ståltråd med plastbeläggning som gör hjässbygeln till 3M:s mest robusta alternativ. Kåporna är både stabila och bekväma då den platta, breda hjässbygeln har en mjuk plastbeläggning som ger ett jämnt tryck mot huvudet. Ingen exponerad metall gör att produkten är ”dielektrisk”, vilket ger skydd vid användningsområden med risk för gnistor eller stötar. Noggrant formade skjutreglage gör att hörselkåporna är lätta att justera när de sitter på huvudet. Breda, mjuka dämpkuddar av skum ger hög komfort samtidigt som de smala kåporna ger bättre kompatibilitet med annan skyddsutrustning. Versionen med hjälmmontage är en produkt för alla jobb och preferenser. Den finns tillgänglig som P5 med samma dielektriska prestanda som modellen med hjässbygel. Om användningsområdet inte kräver elektrisk isolering finns P3-modellen med hjälmmontage och nackbygel tillgänglig. Dämpkuddarna och skuminläggen finns som hygiensatser och kan enkelt bytas ut när de blir slitna eller skadas, vilket bidrar till att öka produktens livslängd.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.