3M Passformstest för hörselskydd

14 Produkter

$doc.localizations.viewProducts (14)

14 Produkter

Industrier

Varumärken

3M™ Combat Arms™ Hörselproppar för passformstestning 3M™ E-A-R™ Flexible Fit Hörselproppar för passformstestning, gula, 393-2026-50, 50 par/kartong 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System, 393-1100 3M™ PELTOR™ Optime™ Dämpkuddar för passformstestning av hörselkåpor 3M™ Hörselproppar för passformstestning i 1200-serien 3M™ E-A-R™ Express™ Hörselproppar för passformstestning, 50 par/låda, 393-2008-50 3M™ E-A-R™ UltraFit™ Hörselproppar för passformstestning, 50 par/låda, 393-2001-50 3M™ E-A-R™ Push-Ins™ Hörselproppar för passformstestning 3M™ E-A-Rsoft™ FX™ Hörselproppar för passformstestning, 50 par/låda, 393-2004-50 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Utbytesklämmor för mikrofonenhet 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Mikrofonenhet 3M™ E-A-R™ Classic™ Hörselproppar för passformstestning 3M™ Hörselproppar för passformstestning i 1100-serien 3M™ E-A-R™ E-A-Rsoft™ Yellow Neons Hörselproppar för passformstestning, 50 par/låda, 393-2000-50

Gör det enkelt att mäta hur effektivt hörselskyddet är.

Höga ljud kan skada hörseln, men även med hörselskydd, om det inte passar eller används fel kan användaren vara helt oskyddad. Vet du vilken skyddsnivå dina anställda får av sina hörselskydd? Lär dig mer om vår kvantitativa metod för att testa hörselskyddens tillpassning.

 • 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System använder en beprövad teknik som kallas Field Microphone in Real Ear eller F-MIRE, för att mäta hur väl hörselskyddet fungerar för varje användare. Hörselskyddets bullerdämpning mäts direkt och objektivt, utan att användaren behöver lyssna efter och svara på testsignaler. Lär dig mer om teknologin och ladda ner bulletinen!

 • 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System video
  Därför är detta rätt system för dig!

  Oavsett om du letar efter passformstestning av hörselproppar eller hörselkåpor, kan 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System mäta båda. Titta på videon för att utforska alla fördelar med detta system för test av tillpassning av hörselskydd.

 • Fyll i formuläret för att begära en demonstration om du vill testa 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System på plats.

 • Mer information om 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System finns i vår digitala produktkatalog.

Header hörselproppar banner

Hörselskyddsväljare

Letar du efter en lösning för hörselskydd snarare än en passformstestning? Oavsett vilka utmaningar du har med buller på arbetsplatsen, är valet av lämpligt hörselskydd med den bästa passformen avgörande.

Hjälp mig att välja rätt hörselskydd

Du har bara en hörsel. Skydda den

Hörselnedsättning är 100 % oåterkallelig, men det går också att förebygga till 100 %. Och det börjar här. Ladda ner verktygslådan med litteratur och verktyg som hjälper till att implementera ditt hörselskyddsprogram.

 • Vad är passformstest för hörselskydd?

  Passformstestning av hörselskydd är ett sätt att mäta mängden bullerdämpning ett hörselskydd ger när det bärs av en specifik individ. Denna verkliga mätning ger ett personligt dämpvärde, PAR (Personal Attenuation Rating).

  3M rekommenderar alla användare att passformstesta sitt hörselskydd. Så att användaren kan, precis som för andningsskydd, förstå bättre vilken skyddsnivå de kan uppnå med ett korrekt tillpassat hörselskydd.

 • Hörselskydd hör till personlig skyddsutrustning i kategori 3, som andningsskydd. Om du tillpassningstestar ditt andningsskydd skulle det vara bra att tillpassa din andra personliga skyddsutrustning i kategori 3 där utrustning finns tillgänglig.

 • 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System använder en beprövad teknik som kallas Field Microphone in Real Ear eller F-MIRE, för att mäta hur väl hörselskyddet fungerar för varje användare. Hörselskyddets bullerdämpning mäts direkt och objektivt, utan att användaren behöver lyssna efter och svara på testsignaler.

 • Att välja lämpligt hörselskydd med den bästa passformen är avgörande för en hörselskyddslösning som passar dina behov. Använd Hörselskyddsväljaren för att hjälpa dig hitta din bästa hörselskyddslösning.

  Hörselskyddsväljare

  1. Användaren tillpassar själv hörselproppar eller hörselkåpor.
   På mindre än fem sekunder genererar systemet ett PAR-värde som indikerar bullerdämpningen för användaren på det testade hörselskyddets fördel: Återspeglar individens passformsmetod och indikerar om ytterligare utbildning i tillpassningformstest av hörselskydd är nödvändig.

  2. Anslut den unika mikrofonen med dubbla element.
   Mikrofonen mäter bullerdämpningen för varje hörselpropp eller hörselkåpa så som den är tillpassad av användaren och på ett brett spektrum av frekvenser. Fördel: Testar objektivt 7 frekvenser på under 5 sekunder för båda öronen, så att du inte behöver lita på subjektiva testsvar.
  3. Kör testet för PAR-värde
   Patenterade system och proprietära algoritmer analyserar snabbt verkliga data för att ge PAR värdet och tillpassningens resultat. Fördel: PAR kan hjälpa till att avgöra om nivån på hörselskyddet är lämpligt för dina anställda i den aktuella arbetsmiljön. Dokumenterade resultat: Lättförståeliga testresultat dokumenteras för varje person, och sparas för framtida referens.